[HKUST]科大討論區 (20) - 又要wait hall

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
1014 hhm終於肯出grade

lang出咗grade

cs>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>mech
早晨
lang出咗grade

lang出咗grade

又製造恐慌
lang出咗grade

又製造恐慌

排第4

排第4

我排第15

排第4

2411爆哂

到底前世做錯啲咩先會入ust
我想問1014 F左係咪簡唔到MAJOR
唉 原來又f多科 咁攪法咪defer都似 😭 今次玩大左

冇上莊 冇心機讀書掛住玩 太hea

咁先係大學生活麻 下個sem要爆gap

gap巳經玩到好闊

唔會冇major
Major quota>yr1 seng students
好似係

幾時有elpa分………
唉 原來又f多科 咁攪法咪defer都似 😭 今次玩大左

冇上莊 冇心機讀書掛住玩 太hea

咁先係大學生活麻 下個sem要爆gap

gap巳經玩到好闊

發覺大學生活真係好屈機

0645 起身返工,大學生仲訓緊教
0830 返到公司開始做野,大學生仲未起身
1030 做左兩個鐘,開始攰眼訓,大學生施施然起身煮個腸仔蛋公仔麵食
1230 終於放晏就,去公司 canteen 食無味餐,好食難食都一餐 大學生返到學校上堂
1330 又要返去扮下工,下就仲要交野比老細,準備定比人屌 大學生落堂諗同朋友去邊度食午餐
1530 比老細屌到上天花板,大學生落堂返屋企打機
1730 放工,大學生已經打完兩場 LOL 攰到訓著

唔會冇major
好似係

CBME

唔會冇major
好似係

F左某d course係的確會暫時冇major 但係唔知1014計唔計

唔會冇major
好似係

F左某d course係的確會暫時冇major 但係唔知1014計唔計

咁summer retake pass返呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞