[HKUST]科大討論區 (20) - 又要wait hall

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Phy1003 Total我得57%
會咩grade

A-

A+

S+

Ex

Huma捨得出未
Huma捨得出未

huma1000?
Huma捨得出未

huma1000?

出得將軍澳 不如搭多陣mtr返屋企好過啦

住大西北個d 又差好遠

一個鐘左右返到屋企就梗係唔住tko啦
新界東jj

好多港島人棄TKO offer

港島 但係唔算近地鐵
要瘋狂轉線同轉車

你當初揀hall one?

89阿
睇上面先知得35%俾year2-4

揀89預左得5/tko啦

以前留45%俾year2-4 無咁難入
今年因為TKO hall
全部on-campus hall 都cut quota
Huma捨得出未

huma1000?

有排等啦

上年lang出左佢都唔肯出
btw 星期1大機會lang center會出grade
huma1000都係
Phys1001 mean 68 sd 17

ching滿分
6月都仲一科grade都未出
Fina2303 isom2010 呢啲幾時出?

上年isom2010 final 18號考 唔記得2號定3號出grade
fina2303 final 20號考 6月6出grade

ching滿分

8x

ching滿分

8x

A+

ching滿分

8x

A+

唔好玩啦

上年isom2010 final 18號考 唔記得2號定3號出grade

痴線 咁都記得

痴線 咁都記得

揾返上年高登個post睇都得啦

唔要1,5, tko 其他都ok

住過1同4
唔要tko 其他都ok

住過1同6
hell 1 啊婆行樓梯都快過部lift
廁所2星期爆一次水渠
沖涼房成日有甲由
不了

我ocamp好似住hall 1
住了兩日表示認同

仲要沖涼房成地黑色水
房入面成地蟻
不過都叫on campus hall

屌係講漏左蟻呢樣野
痴撚線試過入common無開燈黑哂
之後開燈仲係見到d枱黑色
原來全部都係蟻
嚇撚死

屌 我係房訓地下
無啦啦隻腳痕痕地
原來bb膠同蛇墊下面全撚部都係蟻
諗起都嚇撚死

有冇咁誇張呀

之前讀住hell 1間房完全冇蟻 (個個星期都會吸次塵)
仲要係岩岩翻新完嚟

不過個廁所同部濕鳩lift真係
1114幾時先出grade
好驚lang食c
好驚lang食c

求唔好D/F
我屌 chem1030得A 仆街
yr2先走去玩hall會唔會好on9

住hall同住酒店差唔多
係多左班hall友嘈住哂

想住摺hall就要off campus

Fall個陣住hall6摺左成個sem

我係hall 8摺左一年

我都係 住single
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞