[HKUST]科大討論區 (20) - 又要wait hall

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
三國無雙洗唔洗刷首抽

抽中五星金呂布
一科都無

得chem出左

無上過emily堂是否終生遺憾
chem1020學渣路過
三國無雙洗唔洗刷首抽

抽中五星金呂布

啱啱升左隻關羽上6星
三國無雙洗唔洗刷首抽

抽中五星金呂布

啱啱升左隻關羽上6星

大喬開局法國係法唔係雙劍
正式宣佈張學清係科大清泉
midterm final 每個40% 全部below mean都B+
仲好grade過CIVL1100

我midterm final都below mean 差唔多十分,咁都B+ 係時候吹奏海洋同張學清了
midterm final 每個40% 全部below mean都B+

我midterm final都below mean 差唔多十分,咁都B+ 係時候吹奏海洋同張學清了

聽你地咁講突然覺得自己當年隻A-流流地
有無acct3020既手足check到grade/final分
派左TKO
派左TKO

phys1114 final/midterm below 1個sd 會唔會肥
phys1114 final/midterm below 1個sd 會唔會肥

C-/D

C-/D

又食D

聽你地咁講突然覺得自己當年隻A-流流地

我全部above mean好少都有a range
見到真係笑左出嚟
civil清泉

C-/D

又食D

mt高一個,final低一個
Hall 5 加錢換 hall6

價錢可議
TG:
https://t.me/Swap5to6
派左TKO

我都係TKO喎
派左TKO

我都係TKO喎

hall 10都好過無咖啦
hall 10都好過無咖啦

hall 10你指TKO定係LC?
暫時F左2科
叫non local女上黎屈蛇諗唔諗得過
叫non local女上黎屈蛇諗唔諗得過

有啲好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞