[英國賤種喊蛇]F1 2021 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
Get 錯 sor
放工上黎再睇 牙咸又玩blm?
究竟d 黑人有冇諗過點解自己比人歧視
我圖真係好正
之前睇佢lecture啲新人就好正
屌你撞暈左咩
屌佢而家係屌緊佢咩都拎種族膚色講
一有講唔過人就出 racist card
屌佢老母都唔知係唔係自己人入去放啲 comment 就放大黎做
而家講幾個post 都冇屌其他
BLM 運動勁過 Metoo 一講 racist 慘過俾人叫 rapist
你自己都講左啦 可能係一半一半呀嘛
而家佢就係將另外真係討論件事嘅「另一半」
都將標籤做racist
依個咪就係個問題囉

利申: 佢出依份聲明前, 絕大部份TOP comments
都係討論件事, 冇見到有人屌佢係黑人
唔排除係有, 但依件事佢係專登化小為大
留意到左膠RB迷癲到屌返Horner
下點解?
以後剩係答傳媒一句lewis is goat
之後全部唔回應算啦
佢要RACIST咪順吓佢意囉屌
好撚彩 horner 係英國人
老婆係 spice girl
唔係屌埋佢國藉呀
呢到幾時有反對過end racism
而家個個都係講緊你做錯野唔夠人講就搬BLM出黎擋

仲有BLM從來冇包括過亞洲人 咸狗亦都從來冇幫過受岐視既亞洲人出聲 你諗多左
都好似我咁講,我無screen 晒所有comment咁我明你講咩啦。連其他車隊都講我咪以為係一半半 / majority
我覺得班左膠好想少9埋Horner 但礙於佢國籍少唔到
每次有對手佢就會用陰招
無一半半啦,0.1%都唔知有無

依家個個都被黑平夾左上船,唔出statement 俾人咬支持racist未仆街,跟住未焗出。

Haas快d出tim啊,美國車隊俾人咬racist仲大鑊
西方人種族歧視嘅定義簡陋到痴線

想唔係racist? 娶/嫁個第個人種嘅人就一定唔係
所以咸蛇當年係巴西真係唔小心?
哈屎怕d咩?
最多咪賣去俄佬到
俄佬車隊平權
會唔會比普京抄家
about right啦今次
Racing Incident => Racism Incident
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞