[英國賤種喊蛇]F1 2021 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
我連條底環都係Mercedes

上次特價買埋俾女友著

一見到呢條粉紅底環 我就發晒茅起勢係咁鋤佢

見到呢條就唔鋤,不過會係咁大巴大巴煎落佢patpat到
老老豆豆
如果max就下場一起步就兜野ban落佢度
咁我諗佢即刻多一倍fans
無野要護賽例係咁寫咪就係咁判,官方解埋話都唔gur都無咩野好講,最多話應該10s stop and go,咁咸應該p4,5。不過就算咁判班fans都唔會滿意,除非咸又扭著個magic button 飛出街。

事實係場上班車手,前車手,旁述,名人一半話racing incident, 一半話咸錯但最盡10s stop and go就夠。得紅牛同fans話要DQ。如果嚴重到要DQ就唔止fans出聲。
Prost vs senna 個時會唔會係場外搞咁多野? 好似都剩係屌FIA唔公平? 都係睇senna套劇咁講
個時fiamg一定出race ban
你要有心理準備擺明係一場UNFAIR GAME
紅牛同MAX自己諗點樣贏啦
屌, 有樣學樣既姐
人地點樣tap走你
你咪照tap囉
fia唔敢黑佢旗 黑左好撚大獲
最緊要係做得好睇姐
Redbull部車有得贏,正常就唔駛咁做啦,不過下次有機會睇住嚟食果陣就唔會咁客氣了
f1 ig 好似變左咸狗fans club咁
搞政治 個時Prost
所以個問題都係FIA啲懲罰已經不合時宜
如果rb merc做低對方
佢哋架火星車+10 係冇影響
甚至stop and go都唔一定追唔返….
買埋細牛喇

btw最衰今年HAAS好似無出衫,其實都幾靚
喊狗呢啲偽善狗咁要面
今季應該都唔敢再嚟多次
要睇max沉唔沉得住氣喇
買埋細牛真係破產
著完馬田件polo,發覺其實t shirt先好著
細牛轉左名之後D衫用色同設計低調左反而0岩出街著
因為真係潮流品牌
但想搵返件toro rosso嘅衫都無
多謝師兄教路
The racing teams should be leading by example, their comments may not have been racist but they were derogatory without need. Red Bull need to look within their team before pointing the finger at others, makes a complete mockery of the #weraceasone message they all allegedly support.

FB精台d comment 真係CLS, 咁都可以spin落RB到
以前仲有少少尊重叫sir blm / 喊
今日起永遠都係力架
係唔係班英L 輸完EURO 2020 已經痴晒線?
臭黑狗
想同隻臭黑狗洗白白
之前最多都係玩膠個陣叫下鹹狗做咸蛇,平時都係叫佢做ham,以後都係叫返鹹狗算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞