[英國賤種喊蛇]F1 2021 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
真係救得返咩
班工程師望過話情況冇想像中咁差
Tanabe San個訪問睇落燥燥哋,佢話康打會更加努力參賽,唔會俾人話英國站係轉折點
留言
Post this on the main sub and get banished by all of the Lewis defenders

對家發現場內鬥未必贏就搞小動作玩mind game搏你之後犯錯
如果今年咸狗贏
會唔會嬲到直接宣布25年重返F1
咸狗直情場內謀殺
我都諗緊呢個問題
日本仔咁撚要面,今年仲要個勢咁強,最後一年登唔到頂峰退走真係會嬲到震
再嬲啲可能21年季尾宣布彈入返,出年再嚟打過
直接派成TEAM人去RB再打過
派忍者去刺殺隻賤種狗
d新聞垃圾還垃圾,但佢地個種打飛機唔係人人頂得順
Fia罰左Ham,
即係佢地都同意Ham有問題,
我可唔可以咁理解

只係罰得重定輕就係另一個討論
根本就係咁理解
然後當日有11%投黑奴DotD, 即係endorse緊撞人出場然後拎p1啦
呢啲人民度都好高吓
原本都開始無咩野,點知黑平一句BLM地圖炮真係
係喎
原本都開始唔想理
Blm再加呢度件on9風褸
再加件經典左膠話其他隊都出左聲明
把火又返黎
佢果段聲明真係寫得好仆街
一班英國畜牲
但原本honda今年最後
rb下年唔係打算自己搞?
定我記錯
英撚歐洲盃主場豬俾意大利

咸爺主場贏意大利

再次證明咸爺一個人勁曬成個英國隊加埋
甚麼幔甚麼蟃全不是禾咸對手

因為禾咸對手喺自己度
RBR買起晒康打全部嘢,2022年過渡年,引擎繼續日本康打造同保養維修,2022年RBR引擎設施起好晒就全部自己搞
冇錯呀,所以本田名義參賽今季係最後一季,下年飲品隊自己攬返副計
希望25年唔再用埋晒啲濕鳩同汽車工業冇關嘅科技,等康打有返興趣再落去挑過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞