[英國賤種喊蛇]F1 2021 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
角田命貴
本田唔出聲
人地樂天一出聲巴塞兩件法國國腳點唔情願都要做樣道歉
好似今次咁 原本個論點係咸蛇陰9人
無端端又係到講BLM 咁唔使再討論啦
你再批評就spin去種族歧視
場外mind game佢贏晒
韋少飛咗老女人搵條撚含好過
Me racist? You homophobic!
係咪真心左? 不嬲打還打鬧還鬧,都唔人生攻擊歧視嫁啦,屌佢賤屌佢奸都叫各有立場,d 車隊撐 say no to racism 呢啲普世價值都俾人屌?

唔止咸,啲人叫佩做毒犯都好仆街
樓主走先
我幫你頂10秒
現在氛圍係you re either with us or you are with the racists
根本冇空間俾其他隊食花生
以為你講呢度
max 要學 Senna 先贏到咸狗
其實如果呢度計 係咸自己擺blm出黎啲人先鬧返佢黑人

如果世界黎睇 根本都嘥氣
大把鬼佬叫我地清倉衝啦

所謂既blm根本唔係平權
係要黑人有特權
唔止f1場內,明明歐洲好多白鬼歧視黃種人,依家咁多香港人移民個個都係potential 受害者但係又咁反對end racism 算啦我真心左
BLM風氣同某國嘅人好相似
期待某國嘅人上F1了
啲朱古力係咁架喎
玩撚哂
罷啦,佢咁enjoy 開po
無端端出個咁嘅Statement想人唔好再批評咸同FIA
冇計啦宜家,全力支持Max今屆最後攞WDC

近10年黑平車迷都係咁話
咸狗so hard to follow咗咁多場 難得跟到rb咁貼 緊係車埋去啦
end racism從來都唔係普世價值
負皮即係支持,係唔係唔識珍惜
唔係反對end Racism
而係人地格硬將兩件唔關事嘅野綁埋一齊
你唔撐咸 = 你racist
依個先係重點

淨係依件事都夠屌佢, 洗撚拉埋佢膚色咩
但佢就要兩樣野綁埋一黎, 調番轉黎道德綁架你
因為有反咸撚racist, 所以所有反咸撚都係racist
依個先係佢個技倆
黑人有特權
咪就係反咸所以多正皮
韋少要著條裙加強功力. LBGT is my right
千錯萬錯,只要BLM就唔會有錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞