[英國賤種喊蛇]F1 2021 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
咸狗呢招撞人係真心勁
你試下f1 2021自己喺game撞下
開simulated damage嚟撞
好難可以撞完仲跑到識飛咁
喊L咁多hater唔係無原因 原本鬧佢啲comment應該無咩係有力架呢啲字眼
但係比條撚屌spin去racist度
另外仲有成堆人暗中幫佢spin個crash 話係racing incident 講到佢至高無上咁

有時你比人歧視唔係無原因
因為呢單野 我而家覺得歧視人先係正確 反省下啦 如果你係力架隻狗
我都想呀
素素同咸狗換位
有個黑鬼喺廣州俾人處刑!
https://lih.kg/2623877
搵人retweet 俾咸蛇
屌,啱啱想post
今季餘下賽事點19都唔反
支那大水喉又遠佢撚會出聲,叻哥上身啦
啲鬼佬邊會理中國黑人過成點
Sir Lewis Hypocrite Hamilton
Where is the room for fair play then. Fucking you Nigga, you are no Sir of mine.

不嬲都係無位都要硬攝 搞到攬炒既Driver黎啦
平治同FIA聯手上演一場左膠式維穩
極醜惡
點解話字母哥仆街
NBA明星雞
平時睇咸狗個樣都知, 條友陰陰濕濕.
OCON MAZEPIN呢啲就真小人. 咸狗就擺明係偽君子
小學成日見啲死肥仔/毒撚企係條走廊無Friend, 有人行過就無啦啦伸隻腳出黎kick底人當好玩有趣, 跟住仲惡番轉頭, 咸狗細個實係呢挺
真係唔怪得咁多人憎ham
Sir Hamilton the dog: I live in Monaco, and I love Britain. an nigga in China? Hell no, not my business.
佢同喊都係無心嘅
只係比較笨拙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞