[英國賤種喊蛇]F1 2021 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
可能係「孝敬」老母
忍唔住改咗名
日本仔先屌得勁
Honda最後一年攞哂全副身家同牛仲有Max爭冠軍,你咁樣一下撞人出去
未出手買住 要忍一忍手 今期洗大咗
除咗spin去racism 喊狗根本完全駁唔到啲指控
不過佢應該估唔到主流F1 fans都係繼續屌佢spin去BLM而唔係可憐佢
睇你係咁搵source護犬真係好鬼頂癮
咁咪即係鼓勵dirty driver撞走rival
學紅豆咁講
我拎1分你DNF都係我贏
何況仲有火星車係手罰完再拎25分冇難度
咸狗依家先4分 仲可以撞多3場
metoo
F1 個ig 仲j 緊喊蛇
俾人屌到化開
好多盲毛留言仲撐緊喊
佢地都俾人屌埋一份啦
班友淨係識串人salty
真係痴撚線 平時完左個race weekend F1 IG都無咁多post.
究竟BENZ俾左幾多錢 F1去幫喊狗維穩
MIFIAMG
咸蛇今次真係一舖清袋 身邊啲左膠frd都屌佢見無乜人撐就即刻出BLM大技
俾著max撞鳩咸狗罰十秒我諗冇人會幫max講野
今次將f1 fans 更加兩極化
分左迷兒黨同反兒黨
外國種族歧視就一定存在一定要屌架啦 但係racism只係discrimination嘅其中一種 啲人唔屌膚色一樣會屌其他野 為嘅就係人身攻擊同發洩

如果下下都用race card咪搞cheap緊個議題囉 而家爭議位擺明係佢手車有冇問題 唔通Mazespin係黑人就代表啲haters純粹係歧視咩 不過呢啲連黑人都冇資格講 邊個講就係traitor
YOUTUBE 堡心諗好在5年前未有BLM
如果唔係佢真係會身敗名裂
車隊衫得我得件威廉士
重有一件FORMULA-E 日產E-DAMS
大細牛都未買
大家都谷左好耐啦道氣
拉利+大牛最多fans
連續咁多次都係咸爺有利
而家咪一齊喪屌
你見好多西班牙同意大利文
重未計荷蘭,英國
換個角度睇,而家變到Prost vs senna咁。
F1 先好睇。
黎梗希望咸狗炒到飛起!max -10 秒直到完季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞