[英國賤種喊蛇]F1 2021 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
錢呢方面佢都唔愁啦 個老豆又係世界冠軍 佢又係世界冠軍 怕咩無錢

而家做下youtube 得閒去精台做主持講車 幾撚風流快活
saka踢到全場最廢炒埋12碼精台賽後評分俾10分先勁
咸迷大部分都係 glory hunter
呢條積犯
第一張係巴西 2019
第二張係 Austria 2020
睇黎我可以加多張

其實以前啲penalty最低消費係drive through
causing collision係咪應該罰返重啲
我無話合唔合理,我話成件事都係跟例判。根本賽例下班專家有考慮過既罰則都唔夠滿足班fans,罰夠5分都一樣屌嫁。

其實吹左兩日唔悶咩 最後想講既係max 只係入院做全面檢查,同入廠差好遠。完賽果陣Horner 已經話max is ok。如果佢真係傷左入廠仲慶祝係另一個假設性問題
Benz一向有BenzIA照住
估唔到依家屌鳩咸狗就等於歧視
同香港講事實就係犯國安法一樣
我驚掉轉咋
隔左一日都要上黎屌咸狗
無品到
整張靚仔既大家
班咸撚我勸你真係早點歸去

自己部車冇咩事嗰吓勁 有技術
一早睇清楚神為左贏可以去到幾盡
仲要隻隻都右彎黎整人
慢速中速高速一樣得
得左
英國D媒體係咁架啦

諗起摩迪2018世界盃用英文受訪話佢極反感英媒同班名宿幫英L打晒飛機同踩克羅地亞。

可能佢又唔明「ENGLISH HUMOUR 」啦
咸sir就威啦 一鋪過追返d分
benz 個suspension 係係咪特化過 吉一吉人地就成個轆甩出嚟 自己又唔洗炒
用自己頭轆推人尾轆啲狗成日做
外國全部追車都係咁 YouTube大把
屌佢老母年年都整一獲
咁都唔使罰重啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞