[英國賤種喊蛇]F1 2021 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
幾時見Asian俾人racist咁大反應
即刻話自己係變性人,場外玩左膠大戰
開始搞唔掂criticise 佢嘅意見,未搬Racism出黎打稻草人
收皮啦 criticizing black people=racist
乜柒都spin落racist度跟住話普世價值
係話緊你隻死咸狗呀 躝返入老母個閪度啦
你地黑人歧視黃種人唔見你攞出黎講
紅牛要揾推角田上位
以你智商唔撚明我哋講咩都可以理解 但唔好再沖出嚟柒啦
撚有人racist佢咩
個個都係屌佢手車又唔係屌佢黑皮
依家比人屌頂唔住自己出blm大招搶高地

你呢d勝利車迷都係縮返入你老母個閪度啦
全中
根本就係用PR手段叫你哋收聲
但咁樣係㩒唔熄度火
Black Above All
啲cm全部都係話I can't see any racist comments
有就唔叫稻草人啦
以後個個都要好似lec咁自己摌出去比佢過
話時話你又講得啱
去過外國讀書見過香港人比人叫Fucking Chinese
佢WFC仲心諗自己撚係Chinese
見過Asian比人講清倉都係擺過恥笑班鬼佬嘅樣出嚟
係班黑鬼比人叫力架即刻起哂降
個心仲玻璃過支那人
好似我上面一開始咁講,個個立場唔同,屌佢手車賤屌佢虛偽真係無問題。我認我無可能睇晒IG d人點屌佢,的確有人係comment 留香蕉或者其他racist 留言。但我唔知理性分析個意外去屌佢既人多數定留激進racist comment 係多數 如果車隊 淨係condemn 後者,咁都係好大路咩sport 都會發生既一件事遮
唔排除有0.0001% comment係racist
但我未睇到
見到部份人racist 跟住咪大條道理話所有人racist 囉

慣常技倆
有條友係Instagram post 個大猩猩 emoji
唔駛講遠,圍牆內未有個亞洲人,俾人攞身高黎開算笑有撚人出過聲。

試下講咸琴日開遮做咩啊,黑人驚曬黑啊?咸狗未衝線份工已經無撚左啦。
吓 角田唔係亞洲人咩
所以咪即係班友以偏概全囉,見群情洶湧就借少撮人嘅misconduct 一炮過迫人收聲,再出聲就話你racist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞