火炭新盤咩價位

477 回覆
3 Like 30 Dislike
大陸啲內房債務危機得好勁,
想買都驚間野爛尾
價單拖到而家都差唔多現樓, 應該唔怕掛
差唔多年半樓花期,
係驚銀行唔借呢間樓花
睇下恆大就知
唔撚洗裝修?
有原裝都頂住先啦
其實真係好q浪費,原裝之後點都係有人再重新裝修過...
原裝上去唔使時間?
你入伙個陣裝修已經係度,做埋執漏1個月搞掂la
今年1月,許家印向六位投資者定向增發了260億港元(台幣928億)恆大汽車股票,有12個月的禁售期。此次配售發生在電動汽車製造商受到全球追捧以及股市飆升之際,使得該股在消息出爐次日就上漲超過50%。股票定向增發價格為每股27.30港元。該股上周五收於6.50港元。
這6位投資者分別是:京基集團董事長陳華,他通過一家子公司個人向恆大汽車投資50億港元,中洲控股的黃光苗也通過一家子公司個人投資50億港元。中國燃氣董事長劉明輝投資30億港元。王忠明的翠林投資50億港元。華人置業執行長、香港億萬富豪劉鑾雄的妻子陳凱韻,投資30億港元,王開國通過和益榮國際貿易有限公司投資50億港元。

唔知有冇影響?中洲個老細原來有幫恒大投資
佢仲係地盤ja wo,由而家到裝修到可以交樓,一年時間夠唔夠
外觀都出黎啦依家, 入面既野好快搞掂1年左右應該ok掛
到2年後現樓都仲用緊
而家d新樓標準真係靚到唔駛裝修
呢個發展商呢個位附近工業區咩都無都20k
屌,兩個月後返嚟,仲未賣,呢個盤真係鳩到裂開
中洲起嘅樓咩質素無人知,萬一係漏水樓就真係喊出黎。。。
同埋內地房企而家咁撚樣,你都預左起果陣一定偷盡雞,起好之後無人執修
上年年中已經開始賣廣告,傳有得賣樓花。。。
已經超過一年了
真慘
咁辛苦做實業賺錢
一鋪就俾老千呃左50億
黃先生於2015年在香港成立中洲置業有限公司,公司由黃先生全資私人擁有並為公司董事長,公司以香港及海外房地產發展及投資業務為主。

原來唔係大陸中洲擁有,係私人持有
私人持有會唔會係潘蘇通翻版
條友玩恆大輸50億
唔知有冇錢埋尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞