火炭新盤咩價位

477 回覆
3 Like 30 Dislike
佢買得起咩單位先,可能根本afford唔到
計過數佢應該買到兩房既,講真係唔係都抽左先啦,大圍站中到簽先有得諗
御龍山而家都少盤,有都高於市價,全世界都等中洲開價
中洲細兩房都唔會易抽
岩呀, 所以我買左御龍山
我估計如果中洲真係 B 出口超條橋駁去佢商場,應該最後只會起 2 座最多,除非佢改曬個設計起上去車場個位上面,但佢咁樣改又要重新入紙過城規。
我專登走去睇, 個巴士站咁窄, 點起多4座, 真係同1,2座握手咩...
好彩佢冇景。唔係仲大鑊
開兩萬就過份
萬7-8都爆飛

你屈我AA狗都係咁話

利申:住佢隔離
3房?咩view?管理費幾多
佢霸左個位,等其他人霸唔到,中洲唔起另外o個 4 座咪放住個巴士站 10 年唔郁
管理費實呎約 4.4
留名等睇佢學柏傲莊咁斬掉重煉
ching可唔可以分享一下,平時如果想出街食飯/買下餸,係咪多數去新城市廣場嗰邊?火炭站附近好似得小商場
clubhouse 有餐廳,對面稻香銀禧商場可以飲茶,銀禧有美心同一粥麵。工廠區都有堆餐廳可以行過去食,沙田商業中心有大快活、Starbucks、酒樓、 M 記同 KFC,唔想露天行就搭一個站去沙田。唔鍾意就叫 food panda,我見過有車手係樓下大家樂拎個外賣上去,d 人連行都唔想行。

買餸成個沙田都唔平,你要平就要去大埔墟買,都係 2 個站 + 行 10 分鐘,或者搭 28k 小巴直達。
如果遠少少既,可以渣車去禾輋食,行要 15 分鐘,但多野選擇。

禾輋個場有 18 萬呎,星凱得 10 萬呎,禾輋個場個 size 其實夠用,而家星凱個新場得 10 萬呎我估應該都幾多人。
唔該晒,中洲唔知搞乜仲唔賣,拎賣樓approval要拎幾個月
細三房中層,望火車站,3000管理費
新手唔識程序,大陸人想乜野都唔駛做就可以推盤,香港唔比你咁做
一步到位
細三房都係好細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞