火炭新盤咩價位

477 回覆
3 Like 30 Dislike
想住火炭既依家咪買,邊洗等中洲
大量沙田分支家庭想住新樓,要諗舊樓既晨早買左欣庭軒之類啦
訓樓情義結無野野啦
唔好買對住條大馬路就ok, 40樓都好嘈
所以成班御龍山業主等中州開價然後又mark高
其實成日話火炭朝早上唔到車,你有冇睇過火炭朝早係多人落車既站,點都會上到車。同荃灣西站一樣,一大堆人係番工廠區,點都容易上車過粉嶺、太和、大埔墟同沙田。
同埋東鐵唔計總站,右邊開門得大埔墟同火炭,你搭開就明點解開右邊門係最著數,因為之後兩個站一大堆人係左邊門堆入黎。己經唔計沙田大圍上唔到車既機會率係超高,企左邊門堆人係迫到 hihi 直到九龍塘。
今個星期開價,班 AA 企住曬係火炭站入面 sell 客,應該先開 17-18k 第一水試水溫,呢個盤一定清得曬,太多沙田換樓同分支家庭。

你睇珀玥同薈蕎 周圍環境咁差,單棟又咁遠, 3 年前仲要賣 22k 都賣得曬。火炭個盤開 20k 點會清唔到。
Palazzo 中層向馬場已經過 20k 一呎,均價都 19k,我當中洲冇景但新樓有溢價抵銷番,個價會係開 palazzo 向馬場中層單位 20k 最正路。

中洲搏 d開 22k 應該都賣得曬
新世界咪一樣賣唔合格垃圾,大陸發展商咁又點?
感覺條橋駁去火車站應該係水鳩人
唔合格,拆,再起有問題?
agger,近近地"火炭區"都有分支家庭,剛性啊,同埋綜合連登效應越彈越好賣

笑佢工業區工廠區,睇見楊屋道三寶而家咪一樣交投旺

笑還笑,不過預期呢個盤好好賣
15 16 笑撚咗
起碼18~20
噏得出15-16既應該生活係平行時空
今個星期開價?
上半年二手市場暢旺,其中火炭銀禧花園自今年4月至6月、即上季屋苑平均實呎持續每月企穩1.4萬元大關。

少佢30幾年樓齡。近狗鐵
應該貴幾多。自己諗
咪就係
一味買佢就買御龍御龍
要買一早買左
哪裡來的自信
屯門都唔止啦diu
今個星期開價---agent講?
上星期批左同意書,應該今個星期有價單,我唔知 AA 水我定講真話。
上星期批左同意書,應該今個星期有價單,我唔知 AA 水我定講真話。
佢張圖係有橋由商場駁去 B 出口,但絕部份既人都係由 c、d 出口出入,佢駁去 B 出口搞笑咩
水你,因為仲未批預售
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞