火炭新盤咩價位

477 回覆
3 Like 30 Dislike
成日尻叫唔值15 16
呢個盤交通咁好 lump sum又細
開18 19都大把人抽
夜晚火炭路好多飛車,應該好嘈
大埔新達30年樓都15 16k啦
話呢個盤會開15 16k 係坐左幾耐?
屯門新盤18 19k
啟德23 24k
黃竹坑 30幾k
咁火炭19 20k有幾咁出奇
根本就係市場接受到範圍
如果低過19k 入到手就買平左啦
中洲雖然大部份單位都冇城門河同馬場景,但咁多細單位,均價貴過御龍山唔出奇。均價19k合理呀
個開則古古怪怪咁, 則樓個腦裝屎定點
你話而家車頭車尾實上到 你覺得落成晒兩期 仲會唔會車頭車尾上到 而家都要搞到車頭車尾上其實都反映晒火炭站呢個位幾不利 返工時間走幾班車你到時想死都唔掂

大圍而家有屯馬 多咗北區人轉屯馬出觀塘唔洗去九龍塘轉 你係會易咗上車 你火炭點做到

向正南有條公路 你冇返3-40樓都唔好諗 除非你唔介意長期關窗關門 嘈到癲 晚上仲有飛車黨係度飛 正南單位旁邊條臭渠夏天有幾臭可以問下隔離村屋人

柏三第一張價單其實做到平均19k 尺 兩房最低當時890萬起 如果中洲兩房開到貼佢你覺得值咩

當然佢開15k你咪當投資買嚟收租 但佢會咩
新達都15k-16k
大圍柏傲莊講緊20k up

火炭 火車站上蓋 新盤
開20k 均價算差唔多
係睇開積 垃圾開放式唔使理
一房兩房未知入場價
一房入場 最小七球
20k 好合理
平大圍15%差唔多啦
御海灣都20k啦
火炭近鐵唔洗20k?
20k 買火炭工廠區
買名城/御龍山好L過
我估 第一張價單均價要19XXX 均價無咩可能平得過18000
但20K佢第一張未必咁進取
當然會推幾個單個 做個d咩心動價 17500-17999黎當賣下廣告
朝早火炭通常有特別車開出
屌你老未個agent日日send d ppt過黎,市傳乜乜77,未有價單就收皮先
primary school site
工廠區擺間小學想點
你啱
火炭大圍馬鞍山中大個位都仲係沙田,好很大
感覺上洲洲出價好進取,22k/呎無走雞,折實20k,大大聲講屯門都20k 啦我沙田啊67
火車站上蓋同埋火車站側邊 相差好撚遠喎
名城最細都600幾呎
御龍山最細都500呎
無9M都入唔到場
中洲呢個盤主打細單位的,咁都拎黎比較
柏傲莊超額到仆晒街
如果中洲開18-19K,
搶唔到柏傲果D人咪會考慮下中洲
認同
利伸,買左隔離居屋個單位,如果中洲開19k不如過去御龍好過,個情況就係一出火炭站,向右就御龍山,馬場,向左就工廠區咁
Sor 無諗過納米盤
御龍就唔識升咩,業主唔識提價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞