ViuTV開拍新劇《i.SWIM》MIRROR部分成員已試鏡 傳Edan呂爵安擔正積極操肌

608 回覆
91 Like 259 Dislike
覺得tiger lokman ak完全冇果隻feel 唔襯呢套青春游水劇 stanley反而幾啱呢套
viutv一早公佈咗每個星期出一個鏡仔solo
聽日就到Jer,大家都有得出
陳仔都啱啱播完無限斜棟
姜仔好快就會上超感應套戲
就算你鍾意姜濤,都唔洗踩其他仔
我係唔明點解要一鑊過暑假出歌,其實分隔開出歌唔好咩?唔同時間比唔同鏡成員曝下光,唔好撞埋一齊。
仲有mirror ig admin
我想講
好多其他仔既fans 都想屌爆你呀
淨係post AL story like AL Ig
其他仔呢屌你老母
好快上 到依家都未有宣傳
去隔離po睇啦
同意….. 知道呢排大叔好紅
但作為團ig可唔可以持正一下
宜家啱好輪到AL出歌,又播緊大叔
所以MIRROR IG先會出得多佢哋嘅post
今日都有出Jer嘅新歌post
好心你唔好成日搞分化影衰姜濤啦
exactly
完全唔明係咩strategy
已經見過好多次你喺其他post針對AL
咪撚成日捧一踩一啦
mirror ig周圍個個仔都留言㗎喎
仲有今日先出完story講jer新歌
你咪撚喺度吹水造謠搞分化啦
今日都post咗jer同ak
聽日jer出新歌就會全部都係jer架啦
講咗一人一個星期
睇埋呢兩個月你都係覺得咁唔fair先屌都未遲
diutv planning我地識條鐵咩
Jeremy Alton Tiger 幾乎零資源
唔係要viu捧佢地
但劇集配角又冇 主持嘅節目又係d三線野
望係咁望
好耐冇見
我唔想睇兒登show肌喎
佢骨格咁瘦 操完都無乜睇頭
演技又未夠班

搵Stanley做啦
高大靚仔 演技又自然
同埋係時候俾其他人紅下
你咁講我諗起宗介

我覺得套劇青春極都要有啲爭崩頭嘅對手去刺激主角成長
雖然身上紋身好似青春熱血主題唔多夾,但想睇佢做呢種角色
真心
mirror ig 前兩日出咗個串流榜嘅story
淨係highlight咗兩首歌
無視咗同一張cap圖上面首團歌
見到嗰下 其實好想屌出聲

但新admin真係好咗好多 其實個個仔啲po都有like comments都密
所以算 叫自己唔好咁小氣
Stanley 值得更紅
有畫面了

想睇佢做衝動撚角色viutv吳卓羲
Ian戲好喎
未出算唔算?
嚟緊嗰套超感應學園
講真花蛆如果有心想MIRROR啲仔真係重視MIRROR發展多過單飛既話

好心就均衡地谷成隊
唔好下下都淨谷死幾個
今次套野somehow都係分水嶺
去睇MIRROR之後發展走向
你冇畀機會新人
點會唔係AK做主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞