ViuTV開拍新劇《i.SWIM》MIRROR部分成員已試鏡 傳Edan呂爵安擔正積極操肌

608 回覆
91 Like 259 Dislike
爬左咁耐文你就狙擊足咁耐
其實講到尾邊個做都得 就係edan唔得係咪?
你講到個個都做到既
人地就唔洗casting啦
淨係是但姜濤tiger已經做唔到啦
點扮一個接近30歲既A0直男?
外型Stanley ian Jeremy咁高大又點襯kk同牧?
定你想睇lokman做?
然後lokman同ansonlo kiss?
定你又好想換埋anson lo?換alton定Frankie?
內唔內地都好
事實上就係出到黎效果好好
兩個人氣都急升
港台日都有人讚
其實兩年前果陣啲人咪又係嘈點解唔俾機會Edan 造星一節目組剪到佢零存在感咁 連花蛆都話搵佢入團做陪襯到團綜佢做下靶位先多人識佢 佢真係自己谷返嚟啲人氣
仲有啊
拍劇拍戲拍綜藝一定要姜濤唔要先可以接
仲要出post講俾全世界知 如果唔係 又會俾人鬧契仔契女啦
瀨屎狀💩
Edan係真係生性識諗同埋醒目
可能好多人E先生開始先真正認識佢,但之前有follow開佢,聽過佢開ig live,會知係一個有想法、有目標、有要求嘅人,同埋會知道佢有幾努力佢自己都話自己無一欄可自滿,我都想睇佢keep住進步

依家未跑出個堆裡面好多都迷失緊有時做藝人就係要放大自己/逼自己去做一個大眾會鐘意嘅角色
Edan唔係一個長期hyper, 口水佬mode嘅人,好多嘢佢都要為咗綜藝、節目效果去長期keep住個mode去令大家鐘意/想睇。
咁又唔好講到edan真係完全靠自己
Wyman填詞 年頭派歌 食埋膠戰個勢 你估真係咁啱得咁橋 公司咩都冇做咩
我幾時有狙擊過 搞返清楚 我無咁得閒研究邊個岩演咩角色 純粹整體大勢討論
坦白講 12個人遲早內閧就係因為你地呢d心態
絲打你咁好心機駁佢
同班毒唯糖講嚟都曬氣啦
佢哋鬧啲嘢根本都唔make sense
淨係寫其他仔有啲咩嘢

又瀨公司唔俾資源姜濤
又話其他11個仔都要靠姜濤養
咁既然話公司唔俾job姜濤,又點叫養埋其他仔?
前後矛盾

佢哋幾個毒唯糖ac化咗灰都認得啊
早期成日喺鏡post抹黑老屈其他仔
ian同期爭獎就踩ian
AL人氣高就抹黑佢
到edan彈起多劇拍又屌埋edan

宜家其他仔多咗fans出聲
佢哋班毒唯糖先唔敢再入鏡post搞事咋
忍住佢哋班分化撚啦
一有位踩Edan佢就出黎㗎啦
之前佢咪擺到明講話自己想睇Edan仆街
晒氣啦 無度過就假既
娛樂圈大染缸 你估阿豬阿狗都岩玩?
識埋堆已經贏一半
今日唔知聽日事
唔洗9up喇
2-3年前大把人估mirror好快收皮
咪又係撞正天時地利人和爬到上位
李駿傑 個樣演美形惡會好適合甚至爆紅
(好似當年 譚耀文 咁)

前提佢肯放低偶像包袱 + VIU搵到人寫得出好劇本
呢句都唔知睇左幾多次
因為係xx既粉絲,所以來睇xx仆街
究竟係鐘意佢地係mirror成員 定淨係鐘意佢地本身個人
坦白講 相信現實有好多人能力比edan更好都係紅唔起
Edan係有努力但真係天時地利人和
下個會紅嘅真係會估唔到

我自己唔鍾意睇死人
黃德斌都係去到呢個年齡先人氣急升
好多野冇絕對
Mirror紅得起 PR好大功勞
做黑子的籃球啦又夠矮 雖然老左啲 不過仲青靚白淨
我都希望佢班pr真係有料
比啲時間隨時棒得起曬12個喎
年頭E先生彈起 足足單打咗佢幾個月
最近大叔的愛熱播 又開始轉移視線去AL度
佢可以做唔多講野coolcool地嘅高材生
佬味?
mk味就有
起碼林家棟先叫佬啦
agger 想睇女
但唔好又ss
好期待呢套有無消息話今年出唔出到街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞