ViuTV開拍新劇《i.SWIM》MIRROR部分成員已試鏡 傳Edan呂爵安擔正積極操肌

608 回覆
91 Like 259 Dislike
睇落完全係viutv 搖錢樹
日日廣告廣告
但要細膩啲嘅位佢做唔到呢
佢真係要再磨練下
佢可以演得放係好事嚟,但要收嘅時候佢都應該要收得返
Stanley好彩有大叔的愛成功跑出
呢個駁唔到但論演技佢的確reach到日版 懶音就
佢仲有IT 狗嘅
AK上年又劇又歌花老母又幫佢谷獎先係真契仔,今年又有綜藝,下年又有劇,你米就乜Q都冇

啲廣告多撚到,幾乎個個星期都有,仲多撚過姜b

成日AK真性情就係型,咁米同皮真性情就係懶,負面嘅,好撚偏心

Boss頭30秒ak

睇完調教你mirror viu都明顯捧tiger,有好撚多鏡頭
Ian邊有消失咗
間間三哥都見到佢喎
佢好努力操肌可以露兩手
做得毒糖你想佢哋有幾make sense啫
不過都好佩服佢肯花時間老作咁大篇文
唔知會唔會list下自己鍾意嗰個嘅待遇呢
吖~不過毒唯呢啲時候一定會話
自己鍾意嗰個有係應份 好值得
我唔知 我咩都唔見唔理
佢都有套it 狗,我米乜春都無
係 佢地分手果幕al帶我入戲 鏡頭一轉去兒登度 我即刻又出返戲
其實唔好咁老定講邊個會紅邊個會收皮
以前都唔覺Edan會咁樣跑出
講真如果一個藝人比到人係平時好似冇乜野做 冇乜工開嘅感覺 甚至會令人懷疑佢平時靠咩收入/生活嘅時候

依個藝人暫時嘅生涯路線都算失敗
利申返 我唔係鏡粉 但有留意Mirror
好坦白講 出道三年就黎 要紅既就紅到 紅唔起任你磨多一兩年都好難搞 一來公司無資源俾捧唔起果班 二來好難無端端一炮而紅
而家擺明就係差別待遇架啦 果6-7個捧唔起果d遲早都會淘汰走人
睇下係自己無癮走 定公司唔續咁解
特別點名講下tiger Jeremy Frankie呢幾個
佢地太低調 低調到公司都廢事捧你
娛樂圈要上位 係要主動出擊唔知醜R撈 一味讓人係唔會有好結果
Edan
原來係呢個考慮。

但咁樣一鑊過,又會造成惡性競爭。例如電台上榜(冠軍歌)都唔可以一次過上曬咁多成員嘅歌掛。

如果5、6月時已經有出solo, 7、8月再陸續出,感覺都幾均勻啊。好過宜家咁,5-6月靜曬(除左團歌),跟住7、8月就排山倒海咁出。
咁佢地又好過好多人嘅
咁瘦都拎出嚟
730擺明係因為諗唔到點谷造星三班人
夾硬開個傻鳩節目黎安撫下佢地咁解
一來個節目無內容 二來搵班二打六黎講talk show
先唔講無經驗 要Alton Lokman成日頂撚住個場
二來垃圾時段 節目又無內容 完全練唔到咩出黎
晒鳩晒佢地時間
唔記得麥玲玲定蘇民鋒講姜濤紅一排 過後就898
而家都幾似 俾人利用完就dup 左
5月嘅時候演唱會啊
果陣成個2月唔推新歌 全部逼曬落3月爭AP都怪啦
逼到連AK都去到叱咤榜亞軍 但係上唔到chillclub榜
演感動同深情位差左十萬八千里左右
完全唔識收放
咁都叫同日版差不多咩
730真係
連阿正做主持都救唔起 點解仲要死攬呢個節目呢
我覺得佢好靚仔喎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞