ViuTV開拍新劇《i.SWIM》MIRROR部分成員已試鏡 傳Edan呂爵安擔正積極操肌

608 回覆
91 Like 259 Dislike
Jeremy
咁嘅身型根本唔適合 又矮又A 字膊
神隊友首歌其實係用Bobby角度出發嘅打氣歌
首歌係講緊身為力圖大腦兼練波工具人嘅Bobby要離隊
但係佢其實唔想走
個心仲喺力圖
佢會繼續做大家背後嘅神隊友為力圖打氣
隊友又極唔捨得佢
劇入面仲有一場勁odd,由Bobby無啦啦帶領成隊波唱神隊友然後贏埋波嘅一幕添
第一次唱好似係bbq一齊合唱?嗰時以為係團歌
點知最後得AL一個唱 所以有啲失望
又開始逢紅必踩
bbq歡送bobby呀
其實viu都出咗個力圖版本
只係唔知點解啲mixing勁差
我覺得俾bobby唱都合理
同埋如樓上絲打所講
首歌本身係諗住做AL上年第三首solo
但係因為劇schedule轉咗所以先提早咗出
唔講資源分配先,但唔同意730無用,你有冇真係睇過730同留意啲仔嘅發展
本身唔通一個電視台只會出要大紅嘅劇只想谷爆啲仔人氣?咁個台都要唔同類型節目,啲仔都要唔同方向發展,唔通viu 一野開幾套劇俾哂12個仔做主角就係捧佢哋,到時就真係唔慌唔搶資源搶fo啦
730其實幾好,個節目就係夠casual夠無拘束,俾啲嘉賓有個機會上電視,啲嘉賓平時係無乜其他機會其他平台表演,但又唔駛搞到好似chill club咁大陣仗,你見啲嘉賓上去其實係幾開心有咁嘅機會,同埋又會有唔同嘅topic有時又有啲專題好似晚吹咁傾下計,乜都有嘅輕鬆節目,觀眾又幾有新鮮感
同埋其實啲仔係有得著
你話嘉賓唔講嘢要Alton carry全集,其實咁仲好,咁先俾人睇到Alton做主持有料到,十年磨一劍,而家咪就係磨緊劍練緊功,姜虎東劉在石都唔係一步登天㗎?
Tiger 本身唔講嘢,做咗730主持對答真係好左,講嘢真係放開咗好咗
Frankie 更加係,以前佢唔習慣對鏡頭,讀稿講對白好生硬,鏡頭前講嘢唔叻唔自然,做咗730之後讀稿有叻咗,對鏡頭有自然咗無以前咁怕羞咁縮,依家佢有廣告講嘢都順咗好多
730可能關注度唔高,但唔駛踩到一文不值,其實keep住俾啲仔有個機會對吓鏡頭練吓主持技巧,儲吓profile俾客睇俾導演睇,好過大台啲人唔拍劇就乜都無啊
青春劇最好就搵d老戲骨做男女主,新人阿?等佢磨返357年演技拎左影帝先返黎做青春劇18歲主角啦
咸濕荒島俏博士
會唔會係熱血少年漫向(BL?)運動題材劇?類似Free嗰種
唔同年紀演唔同類型嘅戲,點解一定要演青春劇?
演技唔夠好,導演又唔識教嘅話,就算做主角,出到嚟又咪變fan only 嘅劇。對佢嘅人氣有咩幫助?
但就算唔講演技姜濤身材有啲臃腫,都係拍唔到呢套游水劇除衫睇肚腩
一路唔敢講
阿牧講分手睇到有少少鼻酸
一轉去阿田d鼻水即刻收返晒入去
呢幕真係好可惜
Alton 又黑,個樣又似學生,都唔明點解唔比佢做
其實難怪Mirror不和。。
你唔比機會人,簽人返嚟做乜撚
又有edan
又要聽鄉音
想問下合作係指d咩
應該係廣告?
睇錯色 自膠
mcm上過喱騷 viu應該小氣ed
dee哥嗰頭可唔可以濕㗎條實際髮線

支持dee妹join
Stanley啲戲幾ok喎
都講得上叫入形入格
支持揾馬鞍山巨龍
日劇係咁做架喎
你想睇正常既佢男排果度其實都ok
可以戴泳帽
成套劇側田咁帽不離頭

利申:支持何啟華一哥
游水要膊頭闊
mirror好似有大隻仔架wor
Ian唔得咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞