ViuTV開拍新劇《i.SWIM》MIRROR部分成員已試鏡 傳Edan呂爵安擔正積極操肌

608 回覆
91 Like 259 Dislike
haru:
Anson Lo, 啲戲幾好,做啲唔多講野嘅角色都俾到戲
tiger,見佢拍男排啲戲都幾好,平日都cool,幾似haru

makoto:
嗰種溫柔feel其實Alton or Frankie 幾ok, 但同AL好似無咩cp感,Frankie同tiger應該會好啲

rin:
Ian, 有少少傲嬌又要有啲cool,有運動員個種執著,不過ian好似唔識游水

nagisa:
姜b,可愛,鬼靈精又有啲baby fat,游背游可以影埋個樣等啲fans睇得開心

rei:
edan, 憐係有少少喜感嘅文青角色,都edan啱做

mikoshiba:
Stanley, 有領袖feel, 個body靚

sousuke:
AK, 個body靚,有宗介種總裁feel,最重要係同ian嘅cp感

利伸可以睇埋我個名
見到有d細公司係ig打晒飛機咁講佢地旗下藝人上730
Ian 唔好啦
呢啲劇要搵靚仔演先岩
因為一排推一個既話果個就會比毒唯狙擊
好似喱個月大叔宣傳期
就狂屌al edan霸資源
明明角色係cast番黎
iswim仲要未拍
已經屌緊點解又係edan
講真拍完都有排先播啦
中間咪播超感應學園
之後咪it9囉
仲要未知iswim會有咩成員做主角已經屌定edan先
屌 捧過批去演戲好過啦
又話造星三藝人再出發
發撚左去邊?發霉就有
根本去得主持730依啲都冇人care嘅節目=球員去左啲三四流聯賽踢波咁

而且tiger Alton Jeremy Frankie Lokman依5個慢慢成為左一Group比人感覺紅唔起嘅成員 同Eden AL果班距離越拉越遠
你肯定大叔係cast 返黎
Ian 靚仔過edan 喎
出活動最好姜一個人出啦
企中間嗰個如果唔係姜
嗰個人會萬箭穿身
正解 呢幾件應該過一兩年會淡出甚至收埋皮
各花入各眼
夠有人覺得tiger靚仔過姜濤
一直覺得viu分配資源真係有問題
將所有雞蛋放入同一個籃到係好危險
頭1-2年都明 去到第3年都係咁
而家成個trend係力捧紅得起果幾個
Tier 1: 姜濤 Anson Lo
Tier 2: Jer Edan Ian
Tier 3: Stanley AK

其他幾個開始慢慢淡出視線 再捧唔起應該係咁先
12條友 好難公平分到平均既資源
捧得起咪繼續 捧唔起既咪乜都無 好合理
你搞得團就預左有一日會有捧唔起果d退團淡出架啦
有D位ok嘅希望佢呢套唔好下下做到咁誇啦
你確定其他係有捧過
冇樣冇演技冇唱功都上到位
仲有過埋姜濤之勢
其實佢係咪好似當年偽毒坤咁拜孤仙
咁講 公平地講一開頭已經擺明係資源不均
但都叫有試過下 好似Alton lokman果d有主持下咁
但而家俾佢主持730又唔知做乜鳩
只係件事越黎越差 到而家對果班未捧得起/捧唔紅個分配接近係零
明明lokman造星係季軍
而家好似比viutv惡搞咁
Jeremy好啱做戀愛劇啲男二角色
Lokman認真出去繼續教舞好過 隊長都咁話
日版啲表情仲浮誇佢演繹到個個都覺得佢誇咪姐係佢做到日版既效果
懶音呢咁
730本身係成個節目設計有問題
主持個幾位表演其係ok
老實講 揸住個垃圾節目係手真係唔見得叫有咩資源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞