ViuTV開拍新劇《i.SWIM》MIRROR部分成員已試鏡 傳Edan呂爵安擔正積極操肌

608 回覆
91 Like 259 Dislike
屌 我真係勁憎聽到佢咁講
成日就掛住「你做乜 姜糖都鍾意」
之後就話最唔洗擔心姜濤
外人以為公司最捧佢
根本實際乜planning都冇
如果唔係姜仔自己爭氣同糖撐
宜家都唔知點
AL真係紅左
靠大叔吸左好多粉
Edan大叔後反而多左好多質疑
珍wo,我已經將佢聯想到free!嘅角色兒登嗰樣真係唔啱游水,佢要做戲都係讀書文職玩樂器會襯番個氣質
咪臭係 前期姜仔陳仔撐起mirror 俾人攻擊係mk 仔 屎就佢兩個食晒
依家mirror紅左喇 佢兩個就唔撚捧 走去狂捧edan al
姜仔紅 講真 真係姜糖功勞to be honest
同意,勁charm
+1 佢deserves more
教練啱佢多d
佢走主持路線 做下配角露下面其實幾好

反而Stanley 走戲劇路,成日做配角先危險
Agree 佢個鄉音呀懶音要改改
之後拍翻正常劇 佢啲演技會好老尷
演技咬字同角色設定都關事
個角色唔討好
陳仔琴日先去完商場活動,新聞都有報道
姜仔呢幾日都有出匯豐嘅job
好心你就少啲搞分化啦
成日都見你喺公海踩某啲仔
台灣個邊出左宣傳,香港viutv連上映日期都未有。零宣傳
Ian Stanley tiger 都正
Alton 肌肉擔當
Stanley真心有body有樣有演技
喺街見到依d男仔應該勁多女回頭𥄫嗰隻
diutv根本逼人做唯粉唔好同我講話咩班仔本人關係好所以唔好搞分化,宜家diutv根本曲線搞到fans有怨氣大佬真係咁大愛咩
唔想佢成日做大配角
做得多好易定型
Viu寧願提住會重播日版大叔
連岀個story宣傳都冇
老實講 唔係求啲乜
公平少少對待得唔得
公平條毛咩,Stanley套台劇直頭好似唔存在算把啦Diutv
到底講緊咩
如果edan唔係行日系呢條路
跟返女排個表現 驚佢死得仲快
點解唔比班現成肌肉佬試下
Tiger Lokman AK都好呀
陳仔消失左幾耐先有依個活動viut有無宣傳呀????
陳仔首歌搞掂左咁耐都未出得 有人有2.5首
好公平 唔講以為某人係主唱
mcm+stanley+travigo
睇完調教入面個乸型角色真係想睇佢做戲,搵教練角色畀佢都好啊
viutv吳卓羲熱血型憑幹勁帶住班細克服難關又得
做宿敵型睇唔起主角隊每次比賽都串柒柒挑機嘅又得
老闆個感覺夠陽光 佢自己本人又中意水上活動
兒登做文青彈琴個範感覺岩啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞