ViuTV開拍新劇《i.SWIM》MIRROR部分成員已試鏡 傳Edan呂爵安擔正積極操肌

608 回覆
91 Like 259 Dislike
Ian好適合演衝動撚
佢講d野都唔make sense既
電視台會唔會未播套劇就打鑼打鼓宣傳呀
塵沙惑viutv根本就未播 超感應八大都係啱啱出post
Viutv留番遲啲先宣傳有咩問題
AK先係VIUTV吳卓羲喎
Anson Lo 係契女呀!之前新聞係咁叫佢
我都幾鍾意佢,不過我諗唔到係游水嘅青春劇入邊佢適合啲乜嘢角色
又女嚼安😅
但大叔要認真嘅戲佢做唔到
本身好開心咁追緊,睇睇下頂唔順,已經棄咗劇
大叔咁hit,真係唔昇套劇嘅質量事
六壯士+Stanley
仲有皮皮都係
佢都仲有套IT狗
演技唔掂可以去練去學,或者同前輩合作,由配角做起
唔一定要下下做男主嘅
本身真係唔鐘意AL 而家改曬觀 又認真又交足戲
Edan就真係只能說仲有好大進步空間
佢哋根本為屌而屌啦
來來去去都係果幾個毒糖ac老作故仔
影衰曬姜濤
故意講到其他仔冇得拍戲、出歌、拍綜藝
唔知嘅睇完以為得AL有份咁
其他出solo嘅仔都係每人一年幾首歌啦

明明花姐都有陪其他仔出job
花姐私下又會車姜仔去探佢爸爸
咁都唔叫錫咩?
早兩日登神嘅Gucci活動都無花姐陪啦
又唔見佢哋講
多咗
其實都係承住大叔熱潮
佢兩個大叔前都好紅啦
又要抹殺al edan前期既努力
viutv應該覺得有730比佢地主持=捧左佢地
但啲內容垃圾到我懷疑魯生都唔會睇
花姐有寵過error 四子?咪玩啦
大海男兒!俾Pixel 上位啦
想viu 百花齊放
730呢套唔知做乜鳩
有時d嘉賓唔識講野 要Alton carry全集
見到都辛苦

其實個堆半紅不黑嘅造星仔女唔會因為上呢d節目而紅
對做主持嘅lokman frankie tiger Alton又冇咩幫助
不如真係認真少少開節目比佢地
成班半紅不黑比個垃圾節目阻住啲時間
不如正正經經比佢地去下casting 學下野好過
一套咋
調教試戲佢都ok啊
比多少少機會佢啦ViuTV
佢咁靚仔唔演戲有啲哂

除左Edan 其他人演技都合格/有驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞