【雲加可否不要老】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLIV

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點
同馬高斯阿朗素批鳩比比鳥一樣係爭勝心姐屌你老母
嘻輕鬆永續德甲
]
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既
我都想去旅遊台開個旅行遇到祖國同胞好過香港人,有無手足十扑

豹叔叫到一定十卜

但未諗清點寫內文先激更多人

十卜
開完俾link me 聲援
我都想去旅遊台開個旅行遇到祖國同胞好過香港人,有無手足十扑

豹叔叫到一定十卜

但未諗清點寫內文先激更多人

十卜
開完俾link me 聲援

開佐啦
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

藍斯跑哂想攞波其實係offside
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

根本輸呢球同平時屌阿狗既野一樣
個波仲係球場就企定定叫犯規
球證一唔吹對手就free哂咁輕鬆射

阿狗輸呢啲波個陣班轟咪恥笑我地柒頭囉
到自己隊波柒呢樣就話爭議
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

我都係果句
引用返之前我擺條link
個球證都話
呢球去到最後無射到球波無掂到球波係可以唔吹同時由比賽繼續進行
你話影響到其他人
基於係有一段距離所以唔構成影響其他人
吹手球都無咩問題
但係越位就
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

佢一開始係offside
但見山狗衝入禁區個下已經即刻收步舉手示意無意進攻啦
禾繼續唔開新post 有勞各位

下個po:雲加自續
Arsenal will urge Arsene Wenger to be more assertive in the transfer market
Arsenal will urge Arsene Wenger to be more assertive in the transfer market

人唔笑
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

個波彈入去個陣藍斯仲跑左兩步想射咁
Fb有啲巧耐無聯絡既轟迷朋友話要淘件阿狗黎燒

又呢又路 轟有著數就三分已袋

人唔笑

買主席唔夠assertive咩
戰術廢唔識用就收皮啦老野
Fb有啲巧耐無聯絡既轟迷朋友話要淘件阿狗黎燒

又呢又路 轟有著數就三分已袋

淘寶嘢就唔好講出嚟啦
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

你話第一下彈入去個下都有得講下
第2下山狗帶入去一定無
藍斯舉手散步黎
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

第2下山狗帶入去一定無
藍斯舉手散步黎

嗰球吹手波就合理
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

第2下山狗帶入去一定無
藍斯舉手散步黎

嗰球吹手波就合理

山狗吊入禁區個下如果雷斯無頂波都可以吹
冠已奪,理撚得你
手球越位咁明顯仲要嘈
明黑鳩你咁點

手球係明顯
越位就唔係
呢個情況解釋左好多次
我轟永遠無錯就真既

衝前咗幾步叫入步? 醫吓對眼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞