【雲加可否不要老】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLIV

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
撚樣

Thx 豹叔

http://spwiki.net/persona5/wikis/388.html#zaaefb22

我聽日買隻依隻驚黎玩
丁咗場決賽丁足兩日
好想買決賽波衫
不過真係好貴😭
丁咗場決賽丁足兩日
好想買決賽波衫
不過真係好貴😭

一次半次姐
丁咗場決賽丁足兩日
好想買決賽波衫
不過真係好貴😭

跟路清D料我都夠錢買了
丁咗場決賽丁足兩日
好想買決賽波衫
不過真係好貴😭

P9 ooo 同山狗都似走硬
宜家唔印冇機會啦
丁咗場決賽丁足兩日
好想買決賽波衫
不過真係好貴😭

P9 ooo 同山狗都似走硬
宜家唔印冇機會啦

講起p9 完場終於睇到佢識瘋狂慶祝,
成季入親波都冇笑過
續左未
續左未

星期三/四先知

雲爺爺心碎
丁咗場決賽丁足兩日
好想買決賽波衫
不過真係好貴😭

跟路清D料我都夠錢買了

跟到就係
丁咗場決賽丁足兩日
好想買決賽波衫
不過真係好貴😭

跟路清D料我都夠錢買了

跟到就係

不過比你跟到個啲有毒
Thx 豹叔

http://spwiki.net/persona5/wikis/388.html#zaaefb22

有時電視會做QUIZ節目,答啱都會加知識, KEEP住去新宿花屋買貴既營養液係房既植物用加溫柔
Squawka Football‏ @Squawka
Happy 36th birthday to Andrey Arshavin.

The only Arsenal player to score 4 goals in a single Premier League away game.

⚽️⚽️⚽️⚽️

呢張好正
文傑會唔會去多次慶祝典禮上面柒多次
Even Rob Holding can’t believe just how far he has come in the past 12 months.

“When we were celebrating at the end, I just sat down and thought, ‘Last year I was devastated at Derby when I got relegated with Bolton’,” he said. “To go from that to winning the FA Cup in the space of a year is crazy.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞