【雲加可否不要老】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLIV

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
但有體育總監時可能買咩人雲加都要硬食

依家雲加連有個人幫佢negotiate d轉會同續約都唔要

記唔記得前幾年利記 高普定羅渣士想買人比人bam曬
結果買啲唔係想要既人返黎
利記好似都有呢D post
所以當年肥賓買唔到佢要既人
好似係

猁當年係有轉會小組,set左d規則只買唔知幾多歲以下既後生仔,所以買左賓迪基返去

好似係渣土年代先有既產物,但高普黎左就收左皮
官宣左華維迪教巴

個POST係assist雲加,唔係有全權決定買邊個唔買邊個,例如雲加想買馬斯亞,呢個負責幫雲加既人就幫佢接觸獌狗、馬斯亞AGENT

One source said there may be a compromise where a new recruit, a director of operations, is given responsibility for analytics and scouting but with Wenger given reassurance that he retains full control of first-team affairs.

Wenger has also been pushed to make changes to his back-room team, with Gerry Peyton, the goalkeeping coach, and Tony Colbert, the fitness coach, among those under pressure. But after 21 years at Arsenal, Wenger believes that he should have the final say on his assistants.

阿狗而家都唔係全部球員係雲加想買返黎
有人話雲加上年本身想買基沙文,管理層覺得太貴唔比買
最後買左盧卡斯佩雷斯

最後買左盧卡斯佩雷斯

之後就唔用
真係續約
真係續約

未正式宣佈,星期三/四先知

最後買左盧卡斯佩雷斯

係渣土姐,高普黎到,個所謂轉會委員會就收左皮啦

次次渣土想買既第一目標都買唔到,只買到plan B或plan C, 呢樣係真

但依家唔係話要削雲加權,只係加多個人幫佢手去傾去談判,等佢唔洗meme摩摩,為左慳果少少錢而輸多幾場先買人

咁樣佢都唔肯既時候,仲有咩改革可以做到

最後買左盧卡斯佩雷斯

之後就唔用

浪費人青春

最後買左盧卡斯佩雷斯

之後就唔用

抵啦,人地係皇蘇果時等左佢成個transfer window

最後買左盧卡斯佩雷斯

次次渣土想買既第一目標都買唔到,只買到plan B或plan C, 呢樣係真

但依家唔係話要削雲加權,只係加多個人幫佢手去傾去談判,等佢唔洗meme摩摩,為左慳果少少錢而輸多幾場先買人

但係其實都幾得意 你整呢個位出黎阿狗未必岩
一來管理層又唔係大量課水 二來雲加走去搵新球員傾 唔多唔少都係雲加先黎
搵個"外來人"返黎成效可能仲衰

最後買左盧卡斯佩雷斯

但係其實都幾得意 你整呢個位出黎阿狗未必岩
一來管理層又唔係大量課水 二來雲加走去搵新球員傾 唔多唔少都係雲加先黎
搵個"外來人"返黎成效可能仲衰

雲加唔係第一次為左慳幾m唔簽人/遲簽人啦

講真,如果有其他隊同阿狗搶同一個人,阿狗會因為「雲加」呢個因素爭得嬴獌/鏝/轟/鍠/疤/拜/蛆 呢d咩?搵個決斷d既人,快快手手爭得嬴就爭嬴,爭輸左轉簽第二個好過啦

Ozil同山齊士黎係因為雲加,更加係因為阿仙奴已經係佢地可以揀既最佳選擇,唔通去當時冇歐聯踢既猁?又唔通同傳媒講:「我因為比鍠/疤賣先焗住黎阿仙奴咋」咁樣?
依家夠唔係雲加去傾
係Dick Law負責哂
仲搞埋單40m+1出嚟添
依家夠唔係雲加去傾

咁呢個位應唔應該換人?
依家夠唔係雲加去傾

咁呢個位應唔應該換人?

應該會換
依家夠唔係雲加去傾

咁呢個位應唔應該換人?

聽講走人
依家夠唔係雲加去傾

咁呢個位應唔應該換人?

聽講走人

咁就岩啦

但如果以後d轉會都係好似以前咁,就應該唔多關呢個位既人事喇啵
依家夠唔係雲加去傾

咁呢個位應唔應該換人?

聽講走人

yes
Caxxxxxgo可能上位
不過呢條友有幾間西班牙球會要佢去做Director of Football
依家夠唔係雲加去傾

咁呢個位應唔應該換人?

聽講走人

yes
不過呢條友有幾間西班牙球會要佢去做Director of Football

聽講佢有份簽山狗返黎
依家夠唔係雲加去傾

咁呢個位應唔應該換人?

聽講走人

yes

聽講佢有份簽山狗返黎

其實內部升好過喺外面搵返黎
熟阿狗又熟雲加
而且呢條友留得喺度證明雲加信佢
羅渣士想簽kroos
點簽比你啊大佬
仲要托謝拉特打電話去遊說
依家夠唔係雲加去傾

咁呢個位應唔應該換人?

聽講走人

yes

聽講佢有份簽山狗返黎

其實內部升好過喺外面搵返黎
熟阿狗又熟雲加
而且呢條友留得喺度證明雲加信佢

其實冇乜轉會消息 係咪等公佈足球總監入黎先開始旭
依家夠唔係雲加去傾

咁呢個位應唔應該換人?

聽講走人

咁就岩啦

但如果以後d轉會都係好似以前咁,就應該唔多關呢個位既人事喇啵

是撚但
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞