【雲加可否不要老】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLIV

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
今日唔射波真係唔係人

尋晚睇SAVING 太傷心喊得太勁,所以今日射波?

Cherry雞黎

所有叫cherry既都係
《不懂撒嬌的女人》出街之前,他隨之又拍了《雜警奇兵》,還有重頭劇《天命》,接下來還有《深宮計》。袁文傑曾在訪問講過:「而家喺TVB,Keep住都係工作狀態,有劇組嘅人打畀我,有劇拍喎!我都應承。呢種感覺就係好充實,我好enjoy。」

屌那星屈機到

算不算大器晚成

陳展鵬就好大浸亞視味,文傑反而冇乜
《不懂撒嬌的女人》出街之前,他隨之又拍了《雜警奇兵》,還有重頭劇《天命》,接下來還有《深宮計》。袁文傑曾在訪問講過:「而家喺TVB,Keep住都係工作狀態,有劇組嘅人打畀我,有劇拍喎!我都應承。呢種感覺就係好充實,我好enjoy。」

屌那星屈機到

算不算大器晚成

迷雲又贏

屌那星屈機到

算不算大器晚成

迷雲又贏

tvb都要靠搵個迷雲黨做配角先至有人睇
我條女話買件$619俾我
印邊個好呢

張伯倫/梅迪薩卡/哥斯尼

諗緊xhaka定我藍定山狗

查馬克

梗係印有落場個班啦

印藍斯

屌那星屈機到

算不算大器晚成

迷雲又贏

文傑係因為成功上位而迷雲定迷雲先成功上位
印邊個好呢

查馬克

梗係印有落場個班啦

印藍斯

我都係咁諗
今日唔射波真係唔係人

星期三跑馬先射

收皮啦 你咪又係自私食

琴日有出水刀吊

屌那星屈機到

算不算大器晚成

迷雲又贏

借雲加上位
今日唔射波真係唔係人

星期三跑馬先射

收皮啦 你咪又係自私食

琴日有出水刀吊

你唔好等啲馬入晒閘先出
印邊個好呢

查馬克

梗係印有落場個班啦

印藍斯

我都係咁諗

準備訂
藍斯好型

屌那星屈機到

算不算大器晚成

迷雲又贏

幾時肯再露個屎忽
今日唔射波真係唔係人

星期三跑馬先射

收皮啦 你咪又係自私食

琴日有出水刀吊

遲到呢 不如衝線先比

屌那星屈機到

算不算大器晚成

迷雲又贏

Milk仔係因為走數而迷雲定迷雲先走數
豹叔見字回覆
今日唔射波真係唔係人

星期三跑馬先射

收皮啦 你咪又係自私食

琴日有出水刀吊

遲到呢 不如衝線先比

紅燈亮起即比 㩒幾個制典會買吾切牙=_=
今日唔射波真係唔係人

星期三跑馬先射

收皮啦 你咪又係自私食

琴日有出水刀吊

遲到呢 不如衝線先比

唔洗load牙
今日唔射波真係唔係人

星期三跑馬先射

收皮啦 你咪又係自私食

琴日有出水刀吊

遲到呢 不如衝線先比

唔洗load牙

衰過唔出,咁樣擺明唔想益手足
豹叔見字回覆
[url]按此聯終豹叔[/url]
豹叔見字回覆

如何有效升五圍
體貼魅力難升
豹叔見字回覆

如何有效升五圍
體貼魅力難升

腹肌冇用架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞