【雲加可否不要老】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLIV

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
If Wenger Out meant Özil + Alexis leave this summer...still want him gone or one final 2 year extension with players signing new contracts?
Alexis Sanchez across all competitions for this season

51 games 🏃
30 goals ⚽️
15 assists 🅰️
Canal Plus also appear to validate the existence of a €85m bid from Manchester United & €130m offer from Manchester City for Kylian Mbappé.
The Mail claim Malaga pair Sandro Ramirez & Pablo Fornals are emerging as serious transfer targets for #Arsenal.
Canal Plus also appear to validate the existence of a €85m bid from Manchester United & €130m offer from Manchester City for Kylian Mbappé.

呢兩隊買成堆人 玩下手一傷/一沉就冇前途 我係新享利都唔走
如果主席要走 可唔可以求鳩其買左nolito返黎頂左件9號 還掂都係擺喺度糟塌

咁不如義和卑著算啦

比佢著
如果主席要走 可唔可以求鳩其買左nolito返黎頂左件9號 還掂都係擺喺度糟塌

咁不如義和卑著算啦

比佢著

yup
亞當斯吠完未呀
#Wenger Out
雲加最後1天
挽留雲加
亞當斯吠完未呀

仗義每多屠狗輩呀 雲加夠唔夠膽呀

Andrew Yuen Man Kit

就算佢斷纜被打反擊(但是否去到經常、有否全隊斷纜數據比較?),
就算佢無謂自轉360、就算佢視野不夠廣濶、
甚至門前把握力飄忽,

縱使尚有很多不足,但只要他跑動能力保持,我自己依然是這句:「11人正選陣容第一個落的名字」(其實都講左兩年)!

或許,簡迪也要攔截他而得到黃牌是一種偶然,
但從雲加喜派他上陣及巴塞對他頗感興趣的同時,我們想到,以上對技術流偏向的二者,又怎麼會對被某些人喻為只是一隻牛的他感冒?

一想到此,或正如Alex Wong巴打有趣的提出如有人能剪輯出藍斯全場有球/無球跑動,才會一目了然(已懂欣賞他的可當錦上添花式回味),當然,遇上他狀態不足時,就另當別論了!

有一種球員,場上可以不起眼、或犯上錯誤,可他是一直似有黏性般黏起全隊;認同固定他位置發揮當然好......

又有多少人記得我曾指他和夏卡會是最佳拍檔?
有多少人不斷指他只能是進攻中埸?

咁不如義和卑著算啦

比佢著

yup

2b比起sanogo邊個勁啲?
挽留雲加

唔駛你挽留都會留

Andrew Yuen Man Kit

就算佢斷纜被打反擊(但是否去到經常、有否全隊斷纜數據比較?),
就算佢無謂自轉360、就算佢視野不夠廣濶、
甚至門前把握力飄忽,

縱使尚有很多不足,但只要他跑動能力保持,我自己依然是這句:「11人正選陣容第一個落的名字」(其實都講左兩年)!

或許,簡迪也要攔截他而得到黃牌是一種偶然,
但從雲加喜派他上陣及巴塞對他頗感興趣的同時,我們想到,以上對技術流偏向的二者,又怎麼會對被某些人喻為只是一隻牛的他感冒?

一想到此,或正如Alex Wong巴打有趣的提出如有人能剪輯出藍斯全場有球/無球跑動,才會一目了然(已懂欣賞他的可當錦上添花式回味),當然,遇上他狀態不足時,就另當別論了!

有一種球員,場上可以不起眼、或犯上錯誤,可他是一直似有黏性般黏起全隊;認同固定他位置發揮當然好......

又有多少人記得我曾指他和夏卡會是最佳拍檔?
有多少人不斷指他只能是進攻中埸?

被文傑睇中 等我又迷下藍先

咁不如義和卑著算啦

比佢著

yup

唔駛諗辛洛高一定係渣好多

咁不如義和卑著算啦

比佢著

yup

收爹啦炮縮

咁不如義和卑著算啦

比佢著

yup

收爹啦炮縮

接返現受啦
Jack removed all info about Arsenal
Jack removed all info about Arsenal

唔好牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞