【雲加可否不要老】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLIV

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
我條女話買件$619俾我
印邊個好呢

張伯倫/梅迪薩卡/哥斯尼

諗緊xhaka定我藍定山狗

查馬克

梗係印有落場個班啦

印holding 佢開始步你後塵 頭髮個方面

吊你老母

印邊個好呢

查馬克

梗係印有落場個班啦

吊你老母

拎你老婆d毛比查子遮下啦
印邊個好呢

查馬克

梗係印有落場個班啦

吊你老母

講得好
Manchester City in advanced talks to sign Benfica goalkeeper Ederson for £45m. Would be world record for keeper

45m for a keeper 😱😱

直接頒個冠軍比佢咪算囉
仲癲過曼聯車路士

呢啲先算駛大錢真換血,
雲加果啲假換血來

課金得咁勁
阿仙奴連消息都冇乜
想買switch,但d game好似唔值呢個價

zelda好好玩
第一日返工就射波

zelda好好玩

zelda近年我玩過最好玩,d 細位又有心思

Mk8都好玩,唔知佢放暑假會唔會上網玩Mk8呢,可能有機同場佢連線

zelda好好玩

Mk8都好玩,唔知佢放暑假會唔會上網玩Mk8呢,可能有機同場佢連線

zelda好好玩

我見上網買game(mario kart) $36x
鋪頭賣$42x
上網買信唔信得過
問人借左ps4隻horizon黎玩
幾好玩

仁王玩親都好攰,放棄左
有無ching已經射左波

辣殺
問人借左ps4隻horizon黎玩
幾好玩

仁王玩親都好攰,放棄左

仁王真係好攰, 可能要好集中去打, 打零鐘就頂唔順

zelda好好玩

我見上網買game(mario kart) $36x
鋪頭賣$42x
上網買信唔信得過

街舖MK8都係賣緊36X左右
有勇氣番工冇勇氣射波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞