【雲加可否不要老】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLIV

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
想去旅遊台搞事,有咩注意

話支持開放自由行

依個係CC台會好啲

搞事專家

開放自由行係香港嘅野,都唔關旅遊台事,去CC台Po就應該一堆人屌你,旅遊台就少啲。如果去旅遊台可能講下見到中國遊客覺得好親切/覺得佢哋嘅行為情有可原

話支持開放自由行

依個係CC台會好啲

搞事專家

開放自由行係香港嘅野,都唔關旅遊台事,去CC台Po就應該一堆人屌你,旅遊台就少啲。如果去旅遊台可能講下見到中國遊客覺得好親切/覺得佢哋嘅行為情有可原

話支持開放自由行

依個係CC台會好啲

搞事專家

痴撚線
估唔到佢同藍斯,到最後反而藍斯留係度

1314藍斯完勝任何時期韋舒亞

1314年嘅藍斯咪又係自轉三六零又實日失位,入波多就勁咩,on9

話支持開放自由行

依個係CC台會好啲

搞事專家

覺唔覺去外國旅行遇到祖國遊客好過遇到香港人

話支持開放自由行

依個係CC台會好啲

搞事專家

就係類似咁
得閒研究點搞事都唔出文 屌你老味

話支持開放自由行

依個係CC台會好啲

搞事專家

就係類似咁

屌你真係喎
Andrew Yuen Man Kit

阿當斯作為鐵血隊長之精神,是毋須置疑的!

但離開球場後......

首先,作為一名管理者,在一間公司、球會,是不須有所謂朋友的,他的工作也不是為了结交朋友,兼且,大部份球員也視他為恩師;
可能在皇馬,雲加有機會逃不過被炒厄運,但被炒的教練,並不代表他不出色!

又是誰將阿當斯最後幾年職業生涯再提升?

*無論外電本地,也無法百份百知曉阿當斯原意
Tvb 條女個樣咁怪
坐鐘仔左手邊
文傑討論區
文傑變左迷雲大將軍
Andrew Yuen Man Kit

阿當斯作為鐵血隊長之精神,是毋須置疑的!

但離開球場後......

首先,作為一名管理者,在一間公司、球會,是不須有所謂朋友的,他的工作也不是為了结交朋友,兼且,大部份球員也視他為恩師;
可能在皇馬,雲加有機會逃不過被炒厄運,但被炒的教練,並不代表他不出色!

又是誰將阿當斯最後幾年職業生涯再提升?

*無論外電本地,也無法百份百知曉阿當斯原意

佢早排唔係成日反雲既咩
阿狗香港官方購物網
fa決賽件波衫點解無得簡印holding
阿狗香港官方購物網

買淨衫出去印
得閒研究點搞事都唔出文 屌你老味
巴塞新教練咩來頭?
巴塞新教練咩來頭?

教畢爾包 勁唔勁唔太知
十卜咗綠日子
阿狗香港官方購物網

反而有金寶
The Mail claim Malaga pair Sandro Ramirez & Pablo Fornals are emerging as serious transfer targets for #Arsenal.

老嘢講嘅two top quality players就係呢兩件?
The Mail claim Malaga pair Sandro Ramirez & Pablo Fornals are emerging as serious transfer targets for #Arsenal.

老嘢講嘅two top quality players就係呢兩件?

德甲最佳左閘呀

德甲最佳左閘呀

簽上面果兩條垃圾不如唔撚好簽
簽個世界級前鋒加一流中堅接班巧過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞