【雲加可否不要老】阿仙奴16-17球迷吹水區 CLIV

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
衫已訂
諗住出去印字
官方太貴了

咁都叫貴

小弟學生哥呀ching

問daddy mammy攞啦

出去印唔係仲貴咩

咪係 出面邊道衫連字平得過$620

咩21球衣專門店
(非打手)

個條肥仔

隨時開季都未拎到貨
Nick Harris‏ @sportingintel

Huddersfield, after that play-off win, and Brighton, will next season become the 48th and 49th teams to play Premier League football.

未踢過
終於有隊新野升上黎
不過踢到咁垃圾下年都應該落番去
終於有隊新野升上黎
不過踢到咁垃圾下年都應該落番去

利記會幫佢護級
Stuart MacFarlane‏ @Stuart_PhotoAFC

#Arsenal captain @mertesacker with legendary director Mr Ken Friar after Saturday's #FACupFinal win over chelsea.

電丁
前幾年足總盃贏過蝦多士,
下年6分已袋

講下笑,唔好燈死咗

唔好笑
下年差6分拎聯賽就係你累

小弟學生哥呀ching

出去印唔係仲貴咩

咩21球衣專門店
(非打手)

個條肥仔

隨時開季都未拎到貨

個手足宜家有無驚
前幾年足總盃贏過蝦多士,
下年6分已袋

講下笑,唔好燈死咗

唔好笑
下年差6分拎聯賽就係你累

就算係都係你管教無方啦
Huddersfield have just got promoted with a -2 goal difference, and without wining any of their playoff games or even scoring a goal. Scenes.

出去印唔係仲貴咩

咩21球衣專門店
(非打手)

個條肥仔

隨時開季都未拎到貨

個手足宜家有無驚

妖我8月去London印啦 對唔住大家
唔好再胸小弟
Huddersfield have just got promoted with a -2 goal difference, and without wining any of their playoff games or even scoring a goal. Scenes.

2019 Man Utd manager confirmed
Kaveh Solhekol‏ @SkyKaveh
Pierre-Emerick Aubameyang having talks with Borussia Dortmund. Wants to leave. 40 goals this season. Contract runs out 2020

出去印唔係仲貴咩

咩21球衣專門店
(非打手)

個條肥仔

隨時開季都未拎到貨

個手足宜家有無驚

唔好再胸小弟

睇黎買波衫前冇睇過波衫Post
以前啲人拎唔到屌到肥佬落去買件衫比人找數
Arsenal FC‏已 @Arsenal
💥 An instant impact by @Alexis_Sanchez

#ElNinoMaravilla 🇨🇱

出去印唔係仲貴咩

咩21球衣專門店
(非打手)

個條肥仔

隨時開季都未拎到貨

個手足宜家有無驚

唔好再胸小弟

好明顯佢地乃過野,唔係兇你
Arsenal FC‏ @Arsenal
Congratulations to @htafcdotcom on reaching the @premierleague - we'll see you here next season

咩21球衣專門店
(非打手)

個條肥仔

隨時開季都未拎到貨

個手足宜家有無驚

唔好再胸小弟

睇雲加又拎社區盾,之後再睇英超揭幕戰大炒對家?

睇飛機盃j 幻幻
Iwobi 2.0

咩21球衣專門店
(非打手)

個條肥仔

隨時開季都未拎到貨

個手足宜家有無驚

唔好再胸小弟

睇飛機盃j 幻幻
Iwobi 2.0

你8月去london先印咪又係搵自己黎搞
英超字又轉 球會字又轉 同埋果邊印隨時仲貴

咩21球衣專門店
(非打手)

個條肥仔

隨時開季都未拎到貨

個手足宜家有無驚

唔好再胸小弟

睇飛機盃j 幻幻
Iwobi 2.0

你8月去london先印咪又係搵自己黎搞
英超字又轉 球會字又轉 同埋果邊印隨時仲貴

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞