[佩狗愛幻幻] 皇家馬德里球迷吹水區(38)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
有預感牙占後備入替會入一粒

你是咪B_xxxxx 黎
好搶口

我占入備入波,跟住被豬隊友派膠.....劇本重現

貢樣入備定入波

好搶口

我占後備入波,跟住被豬隊友派膠.....劇本重現

不要再說了
占士都盡哂人事入波

咁買就點都有錢收 因為一定和唔到

好搶口

三為一體

on撚9三大分身

右上角

按埋層樓買啦
一定和唔到架
至於自己的傷病問題,巴爾承認:“毫無疑問,是我自己的問題。我自己太著急想要復出,我對此很後悔。當時我應該多休息一段時間,讓傷病痊癒。”
我有預感擔泥會絕殺皇馬

利申:迷擔真皇
卡華積 :“我已完全恢復,身體處於200%,精神處於300%。”

有無手足gun

兩黃一紅唔計架ching
匡智無教你賭波?

禿仔呢排好惡咁

呀禿你個匡智仔有無睇到第一件事黃牌 我係買直紅關兩黃一紅咩事,麻煩有無匡智手足唔好亂放狗出黎吠

你係咪連我講乜都睇唔明
卡華積 :“我已完全恢復,身體處於200%,精神處於300%。”

拖舟:不了,我要擔泥
至於自己的傷病問題,巴爾承認:“毫無疑問,是我自己的問題。我自己太著急想要復出,我對此很後悔。當時我應該多休息一段時間,讓傷病痊癒。”

有無手足gun

匡智無教你賭波?

禿仔呢排好惡咁

呀禿你個匡智仔有無睇到第一件事黃牌 我係買直紅關兩黃一紅咩事,麻煩有無匡智手足唔好亂放狗出黎吠

你係咪連我講乜都睇唔明

開戰

有無手足gun

匡智無教你賭波?

禿仔呢排好惡咁

你係咪連我講乜都睇唔明

開戰

有無手足gun

匡智無教你賭波?

禿仔呢排好惡咁

你係咪連我講乜都睇唔明

開戰

往死裡打

呀朗可以里斯本 捧盃,呀禿可唔可以卡迪夫捧盃

右上角

棋靈王好有米

右上角

棋靈王好有米

都未禁確定 銀碼打多個0都得啦

右上角

棋靈王好有米

右上角

棋靈王好有米

你走啦

右上角

棋靈王好有米

下鋪買一百萬 呢鋪唔買住

右上角

棋靈王好有米

痴線

右上角

棋靈王好有米

痴線

㩒確定啦
做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞