[佩狗愛幻幻] 皇家馬德里球迷吹水區(38)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
如果佩狗炒左拖舟請屌帥會點

結g

🙄
Zidane: "Isco and Bale are very good. The two have played 16 matches together. There are talks of Bale or Isco but they can play together"

棄賓
something new

唔出牙朗咋

唔出卻老

棄賓

老老豆豆
賓周咁撚垃圾
控波又廢
比祖記守死都似
呢個post推得慢到

個個都備戰緊

架清熱號開左 我都去左買潛水裝備
Zidane: "Isco and Bale are very good. The two have played 16 matches together. There are talks of Bale or Isco but they can play together"

棄賓

唔出牙朗咋

唔出卻老

棄賓

老老豆豆
賓周咁撚垃圾
控波又廢
比祖記守死都似

平時西甲榜尾都守到啦

棄賓

唔出牙朗咋

唔出卻老

棄賓

老老豆豆
賓周咁撚垃圾
控波又廢
比祖記守死都似

平時西甲榜尾都守到啦

伊斯高打中間假9左朗右bale
呢個post推得慢到

個個都備戰緊

架清熱號開左 我都去左買潛水裝備

準備深潛

牙朗條女個肚漲到
如果出c7 isco bale真係不得了
  歐冠盃決賽即將在皇馬和祖雲達斯之間展開,但在這場舉世矚目的大戰來臨之前,皇馬和施丹卻遇到了一大難題。
  《世界體育報》透露,如果巴爾無法在接下來的歐冠盃決賽中,為皇馬正選出場,那麼他就會動離隊的心思,在這樣重要的比賽中無法正選,巴爾無疑將會極度失望。這種情況下,巴爾也會在今夏重新評估自己的未來。
  值得一提的是,《太陽報》認為,巴爾在歐冠盃決賽中正選的可能性不大,施丹更可能排出的三叉戟,將會是賓施馬、C.朗拿度和伊斯高,巴爾將會在競爭中,輸給伊斯高。今季,伊斯高在皇馬表現出色,他代表皇馬出戰的30場西甲,皇馬均保持不敗。而巴爾則在皇馬度過了一個生涯最糟糕賽季,他僅僅只為皇馬攻入了9球。
  過去三個賽季,巴爾總共為皇馬攻入45球,效率遠遠低於人們的預期。頂著億元先生的光環,巴爾卻未能踢出應有高度,這讓巴爾自己也不得不重新評估自己的未來。英媒認為,如果巴爾心灰意冷後今夏離隊,那麼曼聯將是他最可能的下家。現如今,財大氣粗的曼聯,已經備好了巨資,準備購入巨星。而巴爾無疑是紅魔收購名單上,最靠前的幾人之一。

咁唔識諗既球員就躝

有啲係一定後備唔駛諗

打442 加俾祖記主攻
  歐冠盃決賽即將在皇馬和祖雲達斯之間展開,但在這場舉世矚目的大戰來臨之前,皇馬和施丹卻遇到了一大難題。
  《世界體育報》透露,如果巴爾無法在接下來的歐冠盃決賽中,為皇馬正選出場,那麼他就會動離隊的心思,在這樣重要的比賽中無法正選,巴爾無疑將會極度失望。這種情況下,巴爾也會在今夏重新評估自己的未來。
  值得一提的是,《太陽報》認為,巴爾在歐冠盃決賽中正選的可能性不大,施丹更可能排出的三叉戟,將會是賓施馬、C.朗拿度和伊斯高,巴爾將會在競爭中,輸給伊斯高。今季,伊斯高在皇馬表現出色,他代表皇馬出戰的30場西甲,皇馬均保持不敗。而巴爾則在皇馬度過了一個生涯最糟糕賽季,他僅僅只為皇馬攻入了9球。
  過去三個賽季,巴爾總共為皇馬攻入45球,效率遠遠低於人們的預期。頂著億元先生的光環,巴爾卻未能踢出應有高度,這讓巴爾自己也不得不重新評估自己的未來。英媒認為,如果巴爾心灰意冷後今夏離隊,那麼曼聯將是他最可能的下家。現如今,財大氣粗的曼聯,已經備好了巨資,準備購入巨星。而巴爾無疑是紅魔收購名單上,最靠前的幾人之一。

咁唔識諗既球員就躝

有啲係一定後備唔駛諗

45球牙朗早幾年1季都唔止啦
British isle啲人來皇馬係咪水土不服大部份都表現麻麻好似係得麥馬勁

放個直線自己走得啦

放個直線自己走得啦

我打FIFA係咁出

棄賓

唔出牙朗咋

唔出卻老

棄賓

老老豆豆
賓周咁撚垃圾
控波又廢
比祖記守死都似

有必要守佢咩

放個直線自己走得啦

我打FIFA係咁出

跑得快 頭頂腳踢都掂 打機真係幾屈

棄賓

唔出牙朗咋

唔出卻老

棄賓

老老豆豆
賓周咁撚垃圾
控波又廢
比祖記守死都似

有必要守佢咩

佢幫人守就有份
麥包皮已經係我地既人
麥包皮已經係我地既人

Source
麥包皮已經係我地既人

你地鏝城拆摩納哥骨
麥包皮已經係我地既人

Source

Sky Sports : Mbappé has told #asm chairman he wants to leave club this summer.
麥包皮已經係我地既人

你地鏝城拆摩納哥骨

https://lihkg.com/thread/228263/page/1

我捧左好耐摩納哥
麥包皮已經係我地既人

你地鏝城拆摩納哥骨

https://lihkg.com/thread/228263/page/1

我捧左好耐摩納哥

猩猩比啲自知之明啦 無正選就話走真係好行唔送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞