[佩狗愛幻幻] 皇家馬德里球迷吹水區(38)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
猩猩比啲自知之明啦 無正選就話走真係好行唔送

自己傷完跌哂watt冇埸好波仲好意思扭屎忽花

佢5月復出就差唔多
未好曬就復出 唔知咩心態
又唔係踢得好

到而家都係千古懸案
而大家已經好似我聖本人咁斷定左佢係自己隱瞞傷勢落場

佢5月復出就差唔多
又唔係踢得好

到而家都係千古懸案

狼來了
星期日有冇巴打諗住做真皇,即使豬波都照著禾皇波衫出街

禾著

邊洗諗 輸贏都著

佢5月復出就差唔多
又唔係踢得好

到而家都係千古懸案

狼來了

我認為佢冇隱瞞 而係未到最好狀態就落場試

邊洗諗 輸贏都著

一諗起輸波著比人係街指撚住黎恥笑
留意到棋0王出1q題
留意到棋0王出1q題

萬事有商量
留意到棋0王出1q題

請出題
留意到棋0王出1q題

萬事有商量

我笑撚左
留意到棋0王出1q題

萬事有商量

我笑撚左

好撚好笑呀?

Transfer News Live‏ @DeadlineDayLive
AC Milan are set to offer Real Madrid €50m plus €5m in bonuses for striker Álvaro Morata. (Source: @mohamedbouhafsi)

😓係咁咬住達子
輸左都唔出街啦
留意到棋0王出1q題

萬事有商量

我笑撚左

有咩咁好笑 iq題姐

佢5月復出就差唔多
又唔係踢得好

到而家都係千古懸案

狼來了

我認為佢冇隱瞞 而係未到最好狀態就落場試

應該係練波冇乜問題
但落到場比賽會崩緊好多
結果跑兩腳又傷
個狀態未足
正路應該係後備打20分鐘咁慢慢打返多d
一下就黎肌肉適應唔到
留意到棋0王出1q題

萬事有商量

我笑撚左

我頭先都想講
不過廢事咁衰打消左念頭
唔係50m就放走牙達牙
留意到棋0王出1q題

萬事有商量

我笑撚左

有咩咁好笑 iq題姐

戇鳩
唔係50m就放走牙達牙

歐聯決賽都未踢
唔係50m就放走牙達牙

歐聯決賽都未踢

至少80M啦
"I would be disappointed if I hadn't recovered in time to make the final. I'm giving everything I've got to get back in top form", the Welsh winger said.

http://en.as.com/en/2017/05/30/football/1496157575_644482.html
"I would be disappointed if I hadn't recovered in time to make the final. I'm giving everything I've got to get back in top form", the Welsh winger said.

http://en.as.com/en/2017/05/30/football/1496157575_644482.html

Team comes first says Bale

In the starting XI against Juve: "I won't be disappointed if I'm not in the team - I would be disappointed if I hadn't made it in time to be at the final. I've been working hard to get back in form and have my ankle in good shape. Whether I play the final or not, it's been a difficult year for the injuries I've had".
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞