[佩狗愛幻幻] 皇家馬德里球迷吹水區(38)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我想要dybala多d

第1次認同你

130m不如買dybala/hazard la

150m 回購迪馬+大眼

買返黎坐

不了

買返黎坐

嫌中場唔夠多

買返黎坐

嫌中場唔夠多

成條中場線都唔使轉,放左賓周就OK了

買返黎坐

嫌中場唔夠多

放左哈美斯就OK了

買返黎坐

嫌中場唔夠多

放左哈美斯就OK了

MORATA 9
ASSO 10
HOHOJ
MORATA 9
ASSO 10
HOHOJ

MORATA 9
JAMES 10
HOHOJ

agger

買返黎坐

嫌中場唔夠多

放左哈美斯就OK了

買翻個盤扭突破型嘅翼鋒啦,唔通仲靠機司係邊路揸飛機咩 禾伊踢翼唔夠速同曬左佢啲傳波,之後哈美斯
MORATA 9
JAMES 10
HOHOJ

agger

佢地來季喺曼聯咪著呢兩個No.囉

買返黎坐

嫌中場唔夠多

放左哈美斯就OK了

買翻個盤扭突破型嘅翼鋒啦,唔通仲靠機司係邊路揸飛機咩 禾伊踢翼唔夠速同曬左佢啲傳波,之後哈美斯

迪馬

買返黎坐

嫌中場唔夠多

放左哈美斯就OK了

迪馬

Bale
Now Di Maria - who played for Real between 2010 and 2014 - has ordered a meeting with Real president Florentino Perez as he looks to get back down to business in La Liga.

After he left Madrid for Man United, Di Maria penned an open letter to fans, saying he never wanted to leave the club.

He added he was disappointed the club blamed his wage demands as the ultimate reason for his exit.

- The Sun
Now Di Maria - who played for Real between 2010 and 2014 - has ordered a meeting with Real president Florentino Perez as he looks to get back down to business in La Liga.

After he left Madrid for Man United, Di Maria penned an open letter to fans, saying he never wanted to leave the club.

He added he was disappointed the club blamed his wage demands as the ultimate reason for his exit.

- The Sun

當初賣佢真係on99
佩狗仆街啦

買返黎坐

嫌中場唔夠多

放左哈美斯就OK了

迪馬

Bale

猩猩無空間俾佢爆就廢左武功
MORATA 9
JAMES 10
HOHOJ

agger

佢地來季喺曼聯咪著呢兩個No.囉

真名王

利申未著過出街

粉紅

粉紅作客靚喎, 我有

我就真係有啦

我都有
不過印左垃圾占

又一迷占

屌我反占
都唔記得果陣點解印佢

粉紅

粉紅作客靚喎, 我有

我就真係有啦

我都有
不過印左垃圾占

印摩迪

一講起粉紅
出街著親黑龍 印kroos 都勁多囡囡望住我

我件黑龍都係印Kronos

買返黎坐

嫌中場唔夠多

放左哈美斯就OK了

迪馬

但迪馬都29啦,而短期左右一定係朗聖兩個鐵膽,佢未必有耐性肯翻嚟坐,買個后生啲,又肯坐嘅先得
Btw而家市面都冇乜呢類翼揀,世三冇身型,萊斯玻璃人,文尼未完全成材,麥巴比經驗尚淺,好難揀呀

粉紅作客靚喎, 我有

我就真係有啦

我都有
不過印左垃圾占

印摩迪

一講起粉紅
出街著親黑龍 印kroos 都勁多囡囡望住我

我件黑龍都係印Kroos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞