[佩狗愛幻幻] 皇家馬德里球迷吹水區(38)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
唔係50m就放走牙達牙

歐聯決賽都未踢

佢就想喇50m
馬撚 佩狗都開價25m啦
有幾個米蘭撚 仲屌皇馬 話當佢地水魚 笑4
老憑賣比你?

好彩無講過

再嘈放賓周比你

我糷手足好多都覺得佢好勁

證明佢呃飯食真係天才黎

唔見你老死朴槿惠bb
想問下歐聯有咩吧睇係支持皇馬值得推介
Sport Bild cover: "Real Madrid are sexier than Bayern. I'm glad I didn't reach an agreement to renew with Bayern." -Kroos

發現kroos平時毒撚咁都幾串

同會然G_Bald 一樣係反拜先鋒
Sport Bild cover: "Real Madrid are sexier than Bayern. I'm glad I didn't reach an agreement to renew with Bayern." -Kroos

發現kroos平時毒撚咁都幾串

IG岩岩先打any big game ahead?

連登仔黎,鍵盤戰士

德國人直腸直肚
想問下歐聯有咩吧睇係支持皇馬值得推介

元朗有間 皇馬吧
卻奧斯: “用4-4-2陣型時我們會控制中場多一點,用4-3-3陣型時我們在進攻會更加開放…教練將會決定哪套陣型更好。對於這兩種陣型我有著自己的偏好,但我不會說出來。”

唔係50m就放走牙達牙

歐聯決賽都未踢

佢就想喇50m
老憑賣比你?

好彩無講過

再嘈放賓周比你

證明佢呃飯食真係天才黎

賓周沾屎擔泥 皇馬3寶飯
50m 拎去

淨係占士都唔止啦,定係貼錢送走埋賓周擔泥
卻奧斯: “用4-4-2陣型時我們會控制中場多一點,用4-3-3陣型時我們在進攻會更加開放…教練將會決定哪套陣型更好。對於這兩種陣型我有著自己的偏好,但我不會說出來。”

佢應該鐘意442 無咁攰
巴爾: "“我知道我現在的狀態不是100%,伊斯高最近的表現不可思議,不論誰將正選,最重要的是球隊拿出好的表現,最重要的是贏球。”

腳仔好可愛

腳仔好可愛

2個b收起一個,出多個中場仲勁啦
唔係50m就放走牙達牙

歐聯決賽都未踢

佢就想喇50m
老憑賣比你?

好彩無講過

再嘈放賓周比你

證明佢呃飯食真係天才黎

50m 拎去

理得沾屎幾錢
總之全部走啦
伊斯高 “祖雲達斯是一支堅如磐石的球隊,論防守他們是最好的。但是我們進攻線上有很多的‘炸彈’,他們也要擔心我們。”

炸彈
唔係50m就放走牙達牙

歐聯決賽都未踢

佢就想喇50m
老憑賣比你?

好彩無講過

再嘈放賓周比你

證明佢呃飯食真係天才黎

50m 拎去

理得沾屎幾錢
總之全部走啦

你愛隊交低100m打包3個is ok
伊斯高 “祖雲達斯是一支堅如磐石的球隊,論防守他們是最好的。但是我們進攻線上有很多的‘炸彈’,他們也要擔心我們。”

炸彈

兩個bb係濕水炸彈

好彩無講過

再嘈放賓周比你

證明佢呃飯食真係天才黎

50m 拎去

理得沾屎幾錢
總之全部走啦

占士踢米蘭應該好勁
成隊就哂佢踢

腳仔好可愛

賓周有質素
諗唔到理由唔出

好彩無講過

再嘈放賓周比你

證明佢呃飯食真係天才黎

50m 拎去

理得沾屎幾錢
總之全部走啦

占士踢米蘭應該好勁
成隊就哂佢踢

轉左會先講

腳仔好可愛

賓周有質素
諗唔到理由唔出

質素王
米蘭覺得佢勁係本身佢地巴卡廢呀嘛,同埋賓施馬跌watt跌極都好過好多球隊咁解
真心 哈美斯去意假發展一定好d 去英超波都未控定已經俾人撞到仆街
真心 哈美斯去意假發展一定好d 去英超波都未控定已經俾人撞到仆街

返葡超啦
買麥皮不如買戴巴拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞