[佩狗愛幻幻] 皇家馬德里球迷吹水區(38)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
睇哂射雕了

🚬🐋

廢青

決定納雞蓉為妾
屌呀 疤狗波衫平過皇馬咁多既
佢地波衫連印字+國王杯章+心口對賽都係$599
我訂左件第二作客連印字加世冠章都已經$569
公平咩?
公平咩?

邊度訂
公平咩?

邊度訂

個價都ok啦
【咁小氣?】巴塞奪冠後,皇馬毫無表示...

巴塞3-1戰勝艾拉維斯,加冕今季的西班牙盃冠軍,賽後不少球隊都向巴塞送上了祝賀。不過,加泰羅尼亞當地報紙《世界體育報》則發現,皇馬並不在其中,該報也表達了不滿之情。

對於皇馬沒有向巴塞表達祝賀一事,《世界體育報》顯得有些不滿,因為在之前的聯賽收官戰之後,巴塞曾向奪得西甲冠軍的皇馬送上了祝賀。

《世界體育報》表示:皇馬奪冠後,巴塞祝賀了他們,這展現了球隊的價值觀,向冠軍表達祝賀,是尊重和體育精神的體現,而皇馬連一條Twitter也沒有發。

作為西甲最強的兩支球隊,無論在場上還是場下,皇馬和巴塞都存在著非常激烈的競爭關係。現如今,各種媒體無孔不入,球隊任何動作細節都會被放大關注。具體到本次爭議之中,在死敵球隊獲得冠軍後,需不需要向對手表達祝賀,雖然看起來微不足道,但這是皇馬和巴塞都需要研究的課題。

對契弟唔洗講禮節

恭喜攞國王盃會唔會有d串
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

巴塞3-1戰勝艾拉維斯,加冕今季的西班牙盃冠軍,賽後不少球隊都向巴塞送上了祝賀。不過,加泰羅尼亞當地報紙《世界體育報》則發現,皇馬並不在其中,該報也表達了不滿之情。

對於皇馬沒有向巴塞表達祝賀一事,《世界體育報》顯得有些不滿,因為在之前的聯賽收官戰之後,巴塞曾向奪得西甲冠軍的皇馬送上了祝賀。

《世界體育報》表示:皇馬奪冠後,巴塞祝賀了他們,這展現了球隊的價值觀,向冠軍表達祝賀,是尊重和體育精神的體現,而皇馬連一條Twitter也沒有發。

作為西甲最強的兩支球隊,無論在場上還是場下,皇馬和巴塞都存在著非常激烈的競爭關係。現如今,各種媒體無孔不入,球隊任何動作細節都會被放大關注。具體到本次爭議之中,在死敵球隊獲得冠軍後,需不需要向對手表達祝賀,雖然看起來微不足道,但這是皇馬和巴塞都需要研究的課題。

對契弟唔洗講禮節

恭喜又話串, 唔恭喜又話無品

對契弟唔洗講禮節

恭喜又話串, 唔恭喜又話無品

所以根本唔使理
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

做乜鳩
公平咩?

證明疤狗cheap過皇狗
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

做乜鳩

咁真係啊嘛
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

做乜鳩

咁真係啊嘛

直接開全朵
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

做乜鳩

咁真係啊嘛

直接開全朵

公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

做乜鳩

咁真係啊嘛

直接開全朵

最怕改壞名

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

做乜鳩

咁真係啊嘛

直接開全朵

最怕改壞名

?
公平咩?

乜都出晒局 再唔減價散貨就擺倉底了
就算豬味濃我地都未踢完歐聯
而且大把人而家急住買件扮皇迷
公平咩?

乜都出晒局 再唔減價散貨就擺倉底了
就算豬味濃我地都未踢完歐聯
而且大把人而家急住買件扮皇迷

你係咪講緊牙笠

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

做乜鳩

咁真係啊嘛

直接開全朵

最怕改壞名

?

好襯你 唔緊要

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

做乜鳩

咁真係啊嘛

直接開全朵

最怕改壞名

?

好襯你 唔緊要

暑假連場打吡等你睇:皇馬三戰巴塞!

隨著巴塞在西班牙盃決賽中3-1力克艾拉維斯奪冠,下季西班牙超級盃的對陣雙方也就此產生,作為西甲冠軍的皇家馬德里,將和西班牙盃冠軍巴塞隆拿迎來巔峰對決!

這是自2012年以來,皇馬和巴塞首次在西班牙超級盃的賽場上相遇,在那次交手中,皇馬與巴塞4-4戰平,憑藉作客入球多的優勢捧起最終的冠軍。2011年,交戰雙方同樣是皇馬和巴塞,雙方在班拿貝戰成2-2,巴塞次回合在魯營3-2取勝並奪冠。

按照《馬卡報》的說法,下季西班牙超級盃的比賽時間雖然還沒有確定,但肯定會是在8月份進行,該報預計兩回合比賽時間很可能是8月12/13日和15/16日,作為過西班牙盃冠軍的巴塞先踢主場。

此外,讓各位西甲球迷暗爽的是,屆時除了西班牙超級盃,在賽季開始前的國際歐冠盃中,巴塞和皇馬還將提前迎來一次交手,今場比賽的時間為7月29日,比賽地點為美國邁阿密。

3打死疤狗

做乜鳩

咁真係啊嘛

直接開全朵

最怕改壞名

?

好襯你 唔緊要

係咪尋日比我插得太high
神經失常左
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

Fb search 球衣精品儲物室
不過我係兩個星期前訂
唔知而家仲有冇得訂主場同第二作客
我見而家有紫色果件作客 衫連印字388
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

Fb search 球衣精品儲物室
不過我係兩個星期前訂
唔知而家仲有冇得訂主場同第二作客
我見而家有紫色果件作客 衫連印字388

連印字388好抵喎屌你個臭嘴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞