[佩狗愛幻幻] 皇家馬德里球迷吹水區(38)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
屌你個臭嘴我屌你個臭嘴
屌你個臭嘴我屌你個臭嘴

屌呀 疤狗波衫平過皇馬咁多既
佢地波衫連印字+國王杯章+心口對賽都係$599
我訂左件第二作客連印字加世冠章都已經$569
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

Fb search 球衣精品儲物室
不過我係兩個星期前訂
唔知而家仲有冇得訂主場同第二作客
我見而家有紫色果件作客 衫連印字388

連印字388好抵喎屌你個臭嘴

屌 紫色岩d死mk著
我死毒撚 不了
屌你個臭嘴我屌你個臭嘴

似乎真名王手足買貴左喎
皇馬既totti - 占士洛迪古斯
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

不過我係兩個星期前訂

屌 紫色岩d死mk著
我死毒撚 不了

紫色粉紅色先正,你識咩牙
唔洗理眾人目光,佢地葡萄你kelly得起咁既顏色!
屌你個臭嘴我屌你個臭嘴

似乎真名王手足買貴左喎

真皇必須開季買
印占士

人地心諗: 行開啦大口仔, 同你有親咩
暑假連場打吡等你睇:皇馬三戰巴塞!

隨著巴塞在西班牙盃決賽中3-1力克艾拉維斯奪冠,下季西班牙超級盃的對陣雙方也就此產生,作為西甲冠軍的皇家馬德里,將和西班牙盃冠軍巴塞隆拿迎來巔峰對決!

這是自2012年以來,皇馬和巴塞首次在西班牙超級盃的賽場上相遇,在那次交手中,皇馬與巴塞4-4戰平,憑藉作客入球多的優勢捧起最終的冠軍。2011年,交戰雙方同樣是皇馬和巴塞,雙方在班拿貝戰成2-2,巴塞次回合在魯營3-2取勝並奪冠。

按照《馬卡報》的說法,下季西班牙超級盃的比賽時間雖然還沒有確定,但肯定會是在8月份進行,該報預計兩回合比賽時間很可能是8月12/13日和15/16日,作為過西班牙盃冠軍的巴塞先踢主場。

此外,讓各位西甲球迷暗爽的是,屆時除了西班牙超級盃,在賽季開始前的國際歐冠盃中,巴塞和皇馬還將提前迎來一次交手,今場比賽的時間為7月29日,比賽地點為美國邁阿密。

3打死疤狗

如果同分有冇得計埋落對賽成績先

惺惺相惜

惺惺相惜

ON撚9

一定簽左人
係咪宣佈theo

一定簽左人
係咪宣佈theo

你點睇到
牙gap
牙gap

有官宣?

一定簽左人
係咪宣佈theo

你點睇到

FB皇fan page

一定簽左人
係咪宣佈theo

你點睇到

FB 皇狗page
屌你個臭嘴我屌你個臭嘴

似乎真名王手足買貴左喎

真獌必須開季買
印占士

沾帶領獌連再奪英超

一定簽左人
係咪宣佈theo

你點睇到

FB 皇狗page

Thanks
基士文留低算唔算係近十件最佳空炮

Gaitan

Gaitan

去cc台引戰未

Gaitan

去cc台引戰未

近排溝緊女神,想積下口德
屌你個臭嘴我屌你個臭嘴

似乎真名王手足買貴左喎

真皇必須開季買
印占士

準備買曼聯波衫未?
公平咩?

邊度訂

屌你個臭嘴邊到訂呀

不過我係兩個星期前訂

屌 紫色岩d死mk著
我死毒撚 不了

紫色粉紅色先正,你識咩牙
唔洗理眾人目光,佢地葡萄你kelly得起咁既顏色!

著過粉紅色出街比人笑到面都黃撚埋
Agger 路真人一定係靚仔mk著乜都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞