[佩狗愛幻幻] 皇家馬德里球迷吹水區(38)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
牙GAP捧隻杯仔就癲左 阿狗真係唔受得刺激

宜家唔開心之後幾十年冇架喇
阿狗冇未來

電叻係咪唔洗走 聞者開心 聽者打J

黎黎去去咪前4 飛機盃
歐聯決賽去邊到睇好 最緊要睇得夠清楚
歐聯決賽去邊到睇好 最緊要睇得夠清楚

係屋企 拎定兩盒紙巾等喊
Manchester City have made a €130m (£114m) bid for Kylian Mbappe, which Real Madrid have matched. [Téléfoot]

轉會POST見到

@摩迪
Manchester City have made a €130m (£114m) bid for Kylian Mbappe, which Real Madrid have matched. [Téléfoot]

轉會POST見到

@摩迪

達子勁過麥巴比啦
成日畫蛇添足

轉會POST見到

@摩迪

痴線 好貴啊

轉會POST見到

@摩迪

金錢足球

轉會POST見到

@摩迪

我5信!
班友係咪想逼死我地佩爺
就黎要拎筆養老金出黎買人la..
班友係咪想逼死我地佩爺

英超幾隊都2,3億budget 買人
挽撚晒la
班友係咪想逼死我地佩爺

我地皇馬都有比金錢足球逼害既一日
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗

我皇馬fans...
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗

我皇馬fans...

阿古路=廢柴
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗

我皇馬fans...

死鏝狗
麥皮最多咪占屎個價貴過占屎一定同占屎一樣下場
根本身價過高就係害左個球員除非踢到阿朗咁季季入幾十球/奧燒咁幾十個助攻
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗

我皇馬fans...

阿古路=廢柴

agger, 我地賓斯馬勁好多
麥皮最多咪占屎個價貴過占屎一定同占屎一樣下場
根本身價過高就係害左個球員除非踢到阿朗咁季季入幾十球/奧燒咁幾十個助攻

鏝城隻耶穌其實夠洗啦掛
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗

我皇馬fans...

阿古路=廢柴

鏝需要呢d人才,我皇不挽留
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗

我皇馬fans...

阿古路=廢柴

萊斯勁過阿古路
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗

我皇馬fans...

阿古路=廢柴

萊斯勁過阿古路

moon po
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗

我皇馬fans...

阿古路=廢柴

萊斯勁過阿古路

moon po

人地要閃爍既流星
唔係要已經墜落地球既岩石agger路
班友係咪想逼死我地佩爺

你=鏝狗

我皇馬fans...

阿古路=廢柴

萊斯勁過阿古路

moon po

人地要閃爍既流星
唔係要已經墜落地球既岩石agger路

屌爆你地女友
屌奶星 年年洗咁多 洗撚哥狗教咩 我老母教都拎冠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞