【ViuTV】《調教你MIRROR》(32) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
雖然慘但又幾好玩
好笑先啱
最好笑係明明佢對上幾個留言先有人答完
大表哥係Stanley
Jeremy一直都係細仔組果邊 佢同成班細仔都好熟 edan會同佢慶祝生日 jerdan上佢屋企打牌 同al跳kpop cover
姐姐的貪心是這樣煉成的 我十二個要哂
我覺得AK成日比人針對好可憐
佢擺明係果啲C朗型style
熱血得嚟有時會激動左
但有任何兄弟有事第一個衝出嚟幫果種
如果用youtube channel搵咩成員拍片黎得出結論係小圈子或者眼紅其他人
我諗大表哥應該俾全世界杯葛或者佢一個人杯葛哂全世界啦
因為未有自己channel之前 佢應該係唯一一個冇上大仔/細仔組youtube嘅成員
11個都玩欺凌 巨龍好慘
花姐管理 mirror 嘅手法係間接令佢哋產生猜疑同惡性競爭,叱咤事件就係咁,如果唔係比太大 expectation ak,或者當時都唔會搞到咁
Diutv責任一直唔細
AK個feel真係好似中學隔離位嘈嘈閉整蠱你但有咩事又會幫你嗰啲男同學,好好笑又好有親切感 但點解嗰陣冇啲咁靚仔嘅中學同學
Ian係六壯士個邊喎
係咪形容緊技安
Team ak 其實係幫佢拍野個隊crew,好似唔太關其他成員事
lm同ak應對傳媒係最好 講嘢夠得體
有時拆彈射個波走嘅時候又會講啲嘢俾傅媒寫唔會太官腔太悶
佢喺巨龍與豬仔嗰度同啲fans講嘢都好似好尷尬咁
你做下囉 屌你老母
話說..._ _ _都可以麻甩㗎
有事技安點會幫你
建議你睇吓叮噹大長篇
Ak幾時出story單打AL?
真心想知
[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (53)
https://lih.kg/rQbdcQX
#879 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
其實好多所謂矛盾,都係 fans (包括眾 fanclub admin) 啲互相猜忌過份解讀而嚟

調教 mirror 12子,應該要調教埋花姐同 fans 先至完整
一直無官方Fc同多毒唯就係鏡仔大和解 Fans都未和解
如果淨係得 Jeremy 一個做 YouTube channel 應該悶到爆
好在有 Stanley 喺度先冇咁悶
佢兩個可以互補不足
同埋 Alina 應該都鍾意 Jeremy
有次開live 佢話淨係想見姜B或者 Jeremy
唔理巨龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞