【ViuTV】《調教你MIRROR》(32) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
唔會關紅唔紅事啦 人夾人
玩得埋咪自成一角 好正路
未出solo未紅嗰時已經分咗兩邊
唔係一、兩個人嘅問題
係一班人 每一個都有份促成
又唔好洞悉先機咁丟低一句「大仔眼紅細仔出名」

我唔係個個post入 但次次都見到有人問
頭先咪話分開咗兩邊坐 有睇咪知
套嘢根本就係留意開mirror嘅人睇 剪到咁差 係呢個星期先叫啲 頭2個星期唔留意開都唔知佢做乜

你問我做乜?我夠唔知個節目係做乜
每集都唔知睇咗啲咩乜都唔岀得街
你咁講有意思咩
呢d留言未盞佢地分化得重緊要
Ak黑面單野唔發到咁大其實可能佢地關係都冇咁僵
我覺得係Gay friendly , 或者麻唔麻甩
而家AK生性返
Lokman去電台做訪問個時都有話副隊長而家可以令到佢可以抖下
ERROR4個就好似係喺死亡邊緣撈返返嚟 最後一個機會要搏盡, 個熱血感覺唔同啲
我就咁睇 之前兩隊一齊岀
Mirror一定紅啲 Error就相比之下 未上到
Error佢哋就冇咁多話我眼紅裏面邊個
大家都係Error遊玩足咁耐 大家傾曬計
但Mirror就真係好明顯 紅嘅就好紅
再加上又唔解決啲誤會 就搞到今時今日咁
Lokman自己有講用過好多唔同方法嘗試解決問題
但搞唔掂
想知你點樣睇到佢杯葛細嗰班
同埋細嗰組忙到抽筋(jeremy stanley除外)
冇咁多時間同大仔玩
Stop FF please
咁嘅
覺得AK都想同細仔組好嘅
諗返嗰日同AL JER嘅「對唔住」同EDAN嘅「你幾耐冇跟我車」
話自己擺明講嘢去銀細嗰班,串撚到之前覺得佢跳舞幾型,今集之後真係不了
好似話姜係收工就會潛水嘅人嚟
唔聽電話唔覆whatsapp
之前講過
根本有班人, 係又ak, 唔係又ak, 下下都係要話ak...
你細個閱讀理解係咪揸兜
又嚟啦

隊友拎獎唔係戥對方開心 咪心胸狹窄囉

唔講啦 啲AK fans又岀嚟咬㗎啦
Listening都U
唔好理佢啦
唔係弱智就係搞事
佢都係話自己表達嘅時候強硬咗咋嘛,邊有淨係顧圍內同杯葛呀
漏了ianson
Jeremy 雖然係細仔組但同幾個大仔關係唔錯
Tiger有幫手share Jeremy 首夢言
Alton去迪士尼做野會專登meet up入黎玩嘅Jeremy
希望啦,其實我唔算鏡粉,係呢個節目先睇多左
同留意多左一兩個
但岩岩睇覺得lokman真心慘,又要控制自己情緒
努力做正面撚(講真11個隊友,係隊友亦係對手)
努力維繫大家
又要提醒自己唔可以因為隊友成功唔開心,因為佢係隊長
然後ak 身為副隊,唔幫輕,仲黑面事件
Jer同撈仲要已經有安慰佢,都可以攪咁耐先息懷番
真係feel到lokman既無力同壓力
但frankie stanley 入行前都識
算啦 班人對ak有偏見 咩都賴落佢到 點講都唔聽嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞