【ViuTV】《調教你MIRROR》(32) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
好想聽
我覺得Ian同jer似係因為大家都唱歌好聽
大家會識欣賞大家
你將真野拎出嚟講都唔會理 有啲人timeline仲停留係1月頭叱咜之後 根本就平行世界
佢地適合睇支那啲煽情節目
覺得車腎唔係係鏡頭前後同人互動主動嘅人, 要好似大仔代表有AK咁當佢細佬咁愛護 或 細仔代表姜生好似成隻樹熊拑住佢半集 先會係鏡頭前見到多啲互動
雖然Jer 有提過佢地兩個會成日比人比較但唔覺得佢同jer有太大嘅心病
都要時間慢慢嚟見到咁樣已經好欣慰好開心
小心d
AK fans又話你分化撚 過左去唔好追究 阻左個團進步

利申 見到佢地 move on好開心
但見到有人泥漿摔角 係都要拉曬12個落水就火都黎
你真係覺得AK好嘅咪去覺得TEAM AK內聚力強囉
「大仔組」就係AK CHANNEL常客係事實喎
覺得AK好照顧大仔唔得嘅

AK喺之前同AL JER講對唔住 同EDAN有誤會係之前幾集出嘅
係咪AK同細仔組完全好融洽先?

本身都唔係對AK有偏見 分兩邊就根本兩邊都有責任
分幾多邊就係幾多邊嘅問題 冇人話維繫12人嘅關係要靠AK一個人去做
賴咩嘢
我估Lokman都想好似其他人咁乜都唔洗理...
無重一身輕...
但隊長就係有隊長既責任,
再者可能就係花蛆handle唔到, 淨係識湊某幾個, 所以更加推左落lokman到~
你有認真睇嘅話 三個無咁多job嘅大仔答cut人嗰條問題都係直接/間接話會接受
反而係啲細仔話會爭取

無job還無job 但人哋都有自尊㗎
睇完澳門同泰國篇對AK幾有好感點估到之後會搞成咁 同埋mg2佢同AL去街市賣魚嗰陣都好保護AL 唔明佢之後點解會出ig story單打AL
https://youtu.be/lt6D7Bhl0MY

上年呢期成個團少見左好多
熟既就各有各玩

不過而家見到兩邊都可以mix 得好好真係老懷安慰
其實最有問題係d fans真係FF過哂火
做乜鳩啫,睇幾條片好似了解人哋一生
仲清楚過本人,真係on9到暈
經理人咪要佢地幫手理返自己囉
次次出完show既訪問都係隊長做代表出黎講野
好難唔大壓力㗎喎
個個都係齋企隔離唔係點到名都唔洗答
可以同隔離既篤耳仔同摸手仔既互動
隊長個腦就要不斷PR
係呀,無老闆湊下屬架

但老闆就覺得自己做左好多野黎湊下屬,覺得啲野唔應該佢做,咪會咁鬧下屬囉
講真Mirror 12個我最冇咁中意嗰個係AK
但下下都拎佢出嚟鞭我覺得好煩
自從見識到cookies嗰位茶水間八婆
我覺得ak嗰啲算小兒科
雖然曾經傷害過其他隊員係事實
但既然都知錯都值得俾個機會
亦都想相信佢將來會做好副隊長一職
咁咪搵其他仔做隊長
我諗lokman唔mind
反而直腸直肚講出黎比人了解清楚自己諗咩仲好啦
諗去點樣圓滑咁講出黎可能已經唔係個種意思
不過個晚佢地傾到好夜 好多野無剪出黎咁觀眾唔會知佢地攤咗幾多野出黎講既
同埋睇得出lokman係好有責任感
佢責任感唔強,其實真係可以hea做
佢而家係做多有突
見住其他紅過自己,又唔可以好似ak 咁出面
12個唔同性格,又要用唔同方法湊
自己又有野煩
所以我先話ak 副隊做得唔稱職
明白佢黑面係嬲自己,但問題佢係副隊
如果lokman好似佢咁,咪食得屎
不過而家破左冰就算,希望佢會幫到lokman
心軟同私追影相其實唔止AL一個
你不如唔好FF咁多啦
認真今集睇到哭𠹌咗
Jers同大表姜都係出道冇耐嘅組合嚟
Stanley因為好照顧姜先俾姜糖改咗花名做大表哥
柳同jeremy又係99強識 初出道成日同edan三個一齊
個個以為自己有讀心術
睇下lokman出黎呻兩句都比你班仆街屌
就知佢平時幾大壓力,講野要幾小心(為個團同自己)
做隊長真係吃力不討好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞