【ViuTV】《調教你MIRROR》(32) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
Stanley都適合做副隊長,佢講野有分寸,成熟,幽默搞下笑唔會覺得over
個人覺得佢太冧
表哥真係新隊長最好選擇
btw其實我覺得老虎可以
想睇阿檸上身屌鳩哥哥們
定我理解錯你意思
係呀唔使轉啦
米媽可以做媽媽,大表哥又可以做大表哥,各有各做,各有各錫大家,唔一定要掛實個名先做得嘢加嘛
想做演藝嘅人應該比較少諗退出
不過如果真係努力咗都唔得
都要幫自己定一個限期

不過mirror應該做到落去
每人輪住做一個月
12人啱啱好
今次贊同呀,講嘢中肯

唔似ak懶正義,幫大仔出頭,其實咪就係維護自己利益,驚死比細仔人氣高,搶晒風頭

細仔人氣高過大仔好多
其實就算之後都係大仔多啲都係好正常
細仔堅係忙㗎 有時間都爭取時間休息啦
除非ak拍團job開工vlog啦
咪喺,成日喺度搞埋啲小動作

如果佢好啊,兒登早兩日唔會話12個一齊做嘢難頂啦,屌
好大段咁 好理智咁, 我逐樣回你
其實如果你有留意大仔組果幾段片係同一日錄架.係演唱會前+著到咁多衫 都應該係天氣比較凍 同埋第一條係4月3出, 即係入camp前拍...

我的確有留意, 我係等首播嘅觀眾
但玩遊戲係同一日 咁湯圓? 中秋快樂又到聖誕? SURF?同IAN煮嘢食呢?

所以我覺得好大機會AK channel 之後會多返其他人

我都好希望係咁

所以希望大家比多啲時間12子有多啲唔同互動...睇Ig 會見到多啲現時佢地嘅互動

我堅希望做fans 嘅我地唔好再為佢地製造更加多茅盾, 佢地有不滿佢地自己可以拆掂啦咁大個人。
我地唔需要話燉邊個唔抵要幫邊個出聲, 出得聲都係多嚿魚同幫唔到件事。

其實喺AK CHANNEL同其他「大仔」嘅片可以睇得出佢地圍內玩唔係近排嘅事
特_登 翻譯歌詞 正式開始 都唔只係2021年嘅事 係之前就已經係咁

事實真係「大仔組」就=AK CHANNEL常客,或者係AK片比較多/甚至某啲成員冇更個人CHANNEL啦 所以以AK為首嘅「大仔」玩得埋嘅感覺特別重
如你所講, 鏡仔之間有更多互動嘅話, 對身為鏡粉嘅我都係樂見嘅

而我只係澄清我冇屈AK 唔係好似之前REPLY嘅人咁講 我賴佢
我只係指出大仔即係TEAM AK
拎出嚟講係呢個現象真係出現過 的確係CAMP前拍
咁點?
到目前為止 身為觀眾嘅我未見到出CAMP嘅改變 無法斷定將來會唔會有唔同
話將來佢會同其他鏡仔做互動都只係主觀願望
就係反映出CAMP前有呢個大細組問題囉

既然能夠指出啲片係CAMP前拍 點解唔能夠理解到大細組問題就係CAMP前已經存在咗好耐?

我個人而言 無論係咪喺AK CHANNEL都好想見到12子互動
再者, 我本身唔係AK HATER 唔係對佢偏見, 我都好想佢好
人係有感情嘅動物 會喺度留言都係因為對鏡有喜愛
的確連登講嘢唔一定幫到鏡仔, 但睇完節目有討論有咩問題?
我地唔需要話燉邊個唔抵要幫邊個出聲

咁你呢個REPLY係咩意思?
任何關係
其實最緊要嘅係「溝通」
AK同IAN去迪士尼係5月28日
秒經有諗過叫樓豬喺po頭擺
https://www.facebook.com/DisneyMagicalKingdomBlog/photos/a.612372122116729/4355442667809637/

唔信嗰啲我搵埋證據俾你

利申返先 我唔係話AK IAN去迪士尼係因為TEAM AK呀
做JOB啫 只係想俾返已出CAMP嘅事實出嚟
事實真係咁難接受咩?
你閱讀理解係咪零分?
人哋咪話除咗concert vlog disney生日片 嘅其他先係camp之前錄過
有咁難理解咩?

對唔住我眼殘 閱讀理解FAIL 以為講緊去迪士尼係梅窩camp之前拍
自膠12打

對唔住, 唔好意思
其實又唔覺得AK咁差,可能份人直D衝動啲
呢幾集冇花蛆咪幾好睇
首席鏡粉Jeremy最愛mirror嘅人
Jer媽咪
想問點解上ak channel=team ak?
印象中佢地除咗叫過自己做六壯士/x大猛男
好似無自稱過係team ak?

認同你話分幾多邊就係幾多邊問題
但你將大仔組=team ak唔係即係推落ak度咩?
off topic 好想講句
睇大叔的愛覺得Lo真係好正
其實我覺得唔使靠有冇出現喺邊個邊個channel嚟講佢哋關係好唔好

仲有呢下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞