【ViuTV】《調教你MIRROR》(32) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
佢地不和?
40啦
我諗佢意思係Jeremy 或者 Jer
Agger!!
唔通要逐個仔逐個ig post數吓邊個有like邊個無like
出camp後又有無變嚟睇佢地關係有無變好咩
好唔好 有無chemistry
我諗睇mirror euro已經分辨到
之前講過每次一有火藥味 ->Jeremy喊 -> 全隊一齊氹返佢
Mirror仲救得返可能係因為有Jeremy
其實我都唔明佢死針對住ak個channel做乜 講到個youtube channel係分化兩邊嘅一大原因咁
佢係想
1. AK搵多啲細仔拍? 但細仔好忙 時間係無得勉強㗎
2. 大仔唔好幫AK拍咁多?
3. AK唔好勉強自己個個星期出片個youtuber?

如果真係唔啱玩 無個channel佢哋都可以自己分開玩㗎咋 睇住個channel做指標做咩?
你似係講緊cp多過小圈子
想同Stanley打MMA
考有feel大表姜+AK嗰集
姜連跌落地嘅包都想執返上黎食
Stanley個反應好似老豆湊仔咁
逼害牙柳
兩個都淨係鍾意唱歌
應該冇咁care人氣嗰啲嘢
冇job嘅拍youtube片宣傳自己
搵埋其他熟啲冇job嘅成員一齊拍
然後有啲人又話搞小圈子
我真係睇咗佢d留言好多次都唔明
上ak channel=team ak=以ak為首到底係咩logic?
唔係拉人落水
其他人channel唔係都有各自搵唔同嘅仔上去咩
有 gen gap 本身係好自然,三年已經一個代溝,分開兩 group 都好正常,當初大國組 mirror 果陣其實應該要留意呢 d 細節,不過既然組咗團,坦誠溝通,對事不對人就好重要,正如情侶一樣,樣樣收收埋埋唔講就最終會散
我都係團粉 追咩團都係團粉
一班人互補不足一齊努力先係最熱血最charm嘅
mirror euro 鬥見到大仔同細仔( jer/ak之類)都好FD玩得好開心咁喎 唔會冇改善掛
根本所有問題都係花姐有份造成
最紅嗰個係淨係識MMA、彈額頭、十五二十嘅小朋友
眼紅唔落
你漏咗食野
姜很true的
好過AK製造左粒爆極都爆唔完嘅炸彈
啱啱先喺ig 貼自己教外國人玩十五二十
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞