【ViuTV】《調教你MIRROR》(32) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
點會真係破到冰, 紅果幾個愈來愈紅, 冇job 果d就繼續冇job …..
其實呢度有冇mirror fans
係未一定要唔鐘意某一兩個成員
我想講我個個都有興趣睇喎
可能佢哋以為真係可以分多啲錢掛
咁一段惡劣嘅關係其實雙方都覺得自己係忍緊大家嘅
兩邊都唔好受
好彩有個camp
佢哋而家冇嘢就得啦
覺得自己做咗好多嘢湊下屬嗰個係花姐
點解會變咗lokman

做隊長湊晒12個咁唔同性格嘅人
負責答問題又要驚答錯影響形象
擺明打雜位嚟喎 老闆個位喺邊

同埋佢都無鬧囉
可能講嘢語氣重 (私追)
其實都係為咗解決件事唔想班人影響拍攝進度
其實如果你有留意大仔組果幾段片係同一日錄架.係演唱會前+著到咁多衫 都應該係天氣比較凍 同埋第一條係4月3出, 即係入camp前拍...
所以我覺得好大機會AK channel 之後會多返其他人
所以希望大家比多啲時間12子有多啲唔同互動...睇Ig 會見到多啲現時佢地嘅互動

我堅希望做fans 嘅我地唔好再為佢地製造更加多茅盾, 佢地有不滿佢地自己可以拆掂啦咁大個人。
我地唔需要話燉邊個唔抵要幫邊個出聲, 出得聲都係多嚿魚同幫唔到件事。
記者都算錫住佢地
呢到啲人下下Jer撚住晒
團粉+1
成日見佢哋講是但一個壞話都忍唔住衝出嚟幫口
我諗好多mirror fans都好細個
一心淨係想幫自己偶像講野
淨係呢度都好多人思想唔成熟
好明顯係大仔嗰邊喎
然後你就會自動變左某人fans
希望大家可以愛佢地多d
唔鐘意都唔好踩多幾腳
成團人愈黎愈好
輪任制囉
每人做一個月學下點講野點處理關係
所以咪要調整心態

無job唔關紅嗰啲事喎 係啲廣告商揀佢哋
你嬲佢哋有用咩

做好自己 用唔同方法幫手宣傳自己

或者好似姜咁 同廣告商sell其他鏡仔
咁諗會唔會開心啲
AK youtube啲片除咗演唱會+同陳仔去迪士尼之外其他片全部都係梅窩camp之前拍
到你生活成問題就已經唔係心態問題啦
就咁睇 佢地個矛盾唔係黎自邊個紅d邊個唔紅
唔明點解一定要唔鍾意某啲人

粉絲濾鏡好恐怖
同意, 應該好多野加埋
自己冇job關因為人地紅咩事

所以宜家佢哋學識點樣直接舒服哋溝通真係太好喇

我個忍係針對原po個老闆語景嚟覆啫
唔鐘意都正常嘅但無視咪得囉
唔洗去踩
唔係講緊大細組
15分鐘都跳得幾齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞