【ViuTV】《調教你MIRROR》(32) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
真 簡直係花生廠
大家都睇同一個節目
點解你會睇到呢啲野
如果ak係分化撚
你未係佢嘅fans版囉
唔想見到佢地12個人好
係都要撩起話ak乜乜乜
所以jeremy都話估唔到/好開心lokman拎佢做榜樣
Edan Frankie
AL Alton

你個statement可以有好多個組合
其實jeremy應該比ak適合做副隊
又或者一個internal一個external好似大學上莊咁
隔幾個po就要因為ak嘈一餐無限loop

幾耐無見過咁既組合影相
好陌生 但又想喊
其實一出道真係從不分你跟我
覆都費事覆

有心做音樂嘅人會唔會睇獎睇到咁重
為咗個獎嬲隊友
我睇到就係lokman嘴臉太乞人憎
其實正隊同副隊都咁火爆好易出事
最好一剛一柔,Jeremy 同jer可能會好d
好彩唔係星期五播如果唔係又嘈一個weekend
其實lokman自己比自己好大壓力,好似唔識handle咁

個個都咁大個人,仲要咁擔心佢地講錯野?仲有ig/fb等等邊驚得咁多,根本就同佢地講完大方向,其他自己執生啦,仲有經理人其他人理架啦

同埋隊長應該係鼓舞其他人,而唔係好似而家咁,𡟚似成日放負咁………

同埋仲要話人地難湊………好老闆feel
Jer?
同埋興趣果啲又完全唔岩 搵話題都難啦
大仔果邊鍾意周星馳 郭富城呢類舊時港產野
細仔就偏向台灣 kpop.
其實mirror go 1都未分 個個都會攬埋一嚿,好sweet
我諗有 但唔會咁誇張
不過我諗做得404都知佢哋係點
所以唔會咁唯一
因為佢兩個係唱歌擔當
但成12個人,唱歌/跳舞勁實唔只一兩個
兩個嘅歌各有各正
希望可以再close d唔好咁陌生咁
岩呀 如果MIRROR要拆夥
大仔果邊得IAN AK 人氣好啲
細仔果邊有姜JER EDAN AL
大仔組果邊點會想拆
有冇諗過呢個camp就係俾佢哋放負同講心底話
本人:move on
鏡粉(大部分):move on
少部分路人&fans:nah I can't move on
20集夠唔夠
鏡仔壓力來源:私追+fans幫手分化
鞭到2046
咁係因為佢責任感強姐好老實
就好似一隊team,一個team leader唔會想佢組人出事
比人罵,比人炒咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞