【ViuTV】《調教你MIRROR》(32) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
想請問佢地邊個係剛
佢地做隊長不如姜濤做算啦
講得衰咗 其實唔係話大仔組眼紅
而係性格唔同 大仔組會覺得細仔組太粉絲導向 唔夠real 例如唔會stop fans個啲 (所以個集同fans講話都好大突破 睇得出唯飯/私追都係隊入面既嚴重問題)
而al係表表姐所以可能大仔組會覺得佢假(?)當然呢個就個人推測 同埋講緊之前姐 我都想mirror愈嚟愈fd清哂啲誤會佢
累積咗兩年半
大家打開心扉講真話,分享自己心路歷程
你又捉住講到佢一直都係噉咁
威過讀心神探
公司多資源
佢地有講過lokman係呀爸 Jeremy係呀媽
好多問題一直都積埋 只係903事件係爆發 大家嘅矛頭就指向AK
再細分都仲得

KT同anson lo
Jer同edan
Jeremy同Stanley
Ian同ak
其他4個
佢講得出屌lokman呢句野, 就知係分化撚, 一係就係私追撚
佢覺得自己年紀最大有責任要睇住班細
加埋隊長個身份
所以佢將所有野攬晒上身
人冇完美
呢12個人可能冇人比lokman做得更好架啦
太多野唔出得街 好冇癮
AK單野真係接近後欄放火
但見最好和好 lokman又輕鬆左
證明個camp真係好重要
成日屈鳩lokman
完全無講過顧圍內fd 同杯葛細嗰班
有啲人理解能力真係比較低
D語氣又好似想撩交打咁
我都費事再覆佢地
其實我都好期待jer同ian出合唱歌,應該金曲金
你愈講愈衰
咁點樣去到大仔覺得佢假
呢d擺明係大家處事態度唔一樣
我諗佢哋都唔想就咁睇住Mirror紅
自己個隊都未有太大起色
Jeremy個夢想就係做男團 所以佢好錫班兄弟 12個入面feel到佢最緊張個團 想同每一個成員都打好關係
證明Jeremy真係最愛Mirror成個團隊嘅人!
冇分邊個紅唔紅而friend,又冇小圈子,真心想個團好
我都想
但想像唔到佢哋要合唱咩曲風
我會揀Stanley做副隊

偏細仔但又算中立
份人幽默
對佢人氣有幫助
四個人都係 有問題會講出嚟嗰種人
年紀有相近 易相處好多
我其實唔係好信真誠講左出黎,跟住就大家會無左條刺…..係比你講出黎…但都要圓滑啲囉…

你咁講出黎,有啲人可能就會有條刺係心到
覆一句就我挑起
咁唔好起個朵team AK
況且我唔係fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞