【ViuTV】《調教你MIRROR》(32) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
Tiger成日想班哥哥好
其實真係好人選黎
其實由當初睇造星到調教都覺得jer同ian係性格相似 鐘意嘅歌路都相似 應該可以好夾嘅人嚟
但係兩個都靜 未必有機會熟到交到心比對方
好想見到佢哋做好兄弟 多啲交流嘅一日
本色演出
今集結尾男友視角睇到我硬曬
AK同牙Jer嗰集
老懷安慰
到目前為止 身為觀眾嘅我未見到出CAMP嘅改變 無法斷定將來會唔會有唔同

淨係想覆呢句 自己去YouTube搵佢地演唱會啲片睇
由其係神隊友/Medley/One and all既互動
試當真ig
六壯士係邊位成員提出?
Team AK又係邊位成員提出?

空穴來風
Mirror 12條仔分做2派人
遲啲12條女 直頭48派人啦
到目前為止 身為觀眾嘅我未見到出CAMP嘅改變

好多人都睇到
咁係你冇睇喎
淨係camp中途出嚟嘅台慶訪問同調教live已經好唔同
仲有拍攝完歐國盃MV嗰晚出嘅ig po
都開始見到以前見唔到嘅互動
之後仲有chill club頒獎禮同演唱會
youtube好多fancam都睇到佢地之間close咗好多
歡迎細心欣賞下以上嘅片段

而你所講嘅全部都係入camp前發生
12個人唔同年齡唔同性格 分開玩都好正常
而家已經過去 班仔亦都講開晒
要佢地更熟都要時間build up
以前經歷過 實在太撚恐怖
以後都唔敢再識一大班女
一班仔都搞成咁,仲話女團,唔喺鏡頭前面互扯頭髮都偷笑
真心求答案

考過古
六壯士係台灣trip之後出現
應該係四大猛男嘅進化
四大猛男嗰排都有一齊用呢個tag
咁邊個咁99提出個咁嘅名 無得匿埋佢地床下底真係唔知

Team ak 除咗陪佢跳舞/幫佢做production拍片拍mv既人/fanclub之外 有apply過其他仔身上咩?
姜仔有講過佢會想將公私分開
所以公事入面佢最信果個可能係花姐
https://youtu.be/O0nJJPSueVk
其實有好多節目無出但個排啲訪問有好多都會提返以前同而家既分別
正如姜虎以前連招呼都唔打
相處方式未必有太大改變
但起碼會接受咗對方
睇呢集之前都好明顯,不過估唔到會承認....Stanely同Jeremy無埋堆,就自己兩個人做巨龍與小豬channel出來,姜b, jerdan, 陳仔, al都多job,就唔洗做youtube channel。完全感受到佢地之間的矛盾,唔怪之得之前一直都話12個一齊開工就好辛苦

呢集係剪得最好的一集了,有內容、有舖排,無花蛆
大概:
1. Lokman, ak, Frankie, tiger, Alton
2. Jer, edan, al, kt, ian, Stanley, Jeremy
我係咪miss左啲咩
其實好在意 只係外表扮到啲人都以為佢唔在意甚至係佢有時黑面起上黎嚇到人地驚左
果日喊到咁 加埋呢兩句更加睇得出佢對兩個都好擺心先會講得出同留意到 肯講出嚟已經好加分踏出左第一步
希望佢地真係唔好再分大細仔咁玩
Ak都可以續個fd翻唔好再因為所有野都擺上面而嚇走一啲為佢好/想親近佢既人
或者只係佢一直擺係心唔講出嚟 所以先導致關係愈黎愈差
睇完調教你mirror好似有間接調教埋自己添
Sorry冇跟晒post, 請問點分大仔組同細仔組?年紀分?同邊個係邊組?
咁你跟返post啦,我剛剛掃咗頭幾個page已經睇到前面有人重複答咗呢d問題幾廿次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞