[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)

954 回覆
9 Like 0 Dislike
有冇人試過係日本訂switch返香港?有3粒鋰電池係點處理?

寄倉就ok

我諗住阿媽喪到買部特別版,搵轉運嚟香港,就咁就得?

會唔會到MH5又講同一句
雖然期待下隻都無妨

同PS撚D思維一撚樣
PS4pro出, 話等PS5
PS5出, 話等PS5pro
PS5pro出, 話等PS6

慢慢等啦

其實係玩機定玩Game?

玩公司

玩股票

識玩一定玩上一代

明顯係玩鳩自己

MHP2G先係芒亨

2G之後無正統, p3以後無怪獵
真獵人, 玩討鬼
果陣都係2同2G入坑 買部PSP就係為左玩HUNTER
真係幾正

除左MHXX 仲有咩GAME值得留意?
我同FRD都想買機
真係幾正

我同FRD都想買機

zelda
splatoon
mario cart

雖然期待下隻都無妨

同PS撚D思維一撚樣

慢慢等啦

玩公司

玩股票

識玩一定玩上一代

明顯係玩鳩自己

MHP2G先係芒亨

真獵人, 玩討鬼

討鬼
GE先係王道
有冇人試過係日本訂switch返香港?有3粒鋰電池係點處理?

日森直送香港,我乜都冇理過
真係幾正

我同FRD都想買機

zelda
splatoon
mario cart

street fighter 2
bomberman
12switch

除左splatoonn都玩爆晒咁制
仲有咩好玩
今日張新圖睇到狩技出招seting可以改
1是前面提過用返3DS版方法出技
2是用左邊十字制改
鎖定制可以用ZR/ZL或十字
即係三個狩技+一個鎖定可自由分配給以下鍵位
當狩技使用ZR/ZL/R+A+B時,鎖定會放在十字鍵其中一個
(其實應該佔兩個,因為轉target會用到,但未有圖唔敢太肯定)
相反用十字鍵開狩技,鎖定就會放在ZR及ZL(這個幾乎可以肯定會兩個制用晒比人轉target)

有3種出技方式
有3種出技方式

應該可以用右邊個粒ANALOG轉視點?
有3種出技方式

應該可以用右邊個粒ANALOG轉視點?

一定得啦
開發狀況75%

講出黎唔醜架咩

雖然期待下隻都無妨

同PS撚D思維一撚樣

慢慢等啦

玩公司

玩股票

識玩一定玩上一代

明顯係玩鳩自己

MHP2G先係芒亨

真獵人, 玩討鬼

討鬼
GE先係王道

Freedom War
開發狀況75%

講出黎唔醜架咩

根本就一早開發好, 呃狗我地傘[black] [/black]. 佢講就我地要信? 唔呃下我地話仍然開發中點拖到8月尾先出
開發狀況75%

講出黎唔醜架咩

根本就一早開發好, 呃狗我地傘[black] [/black]. 佢講就我地要信? 唔呃下我地話仍然開發中點拖到8月尾先出

佢擔心D人比老屎忽屌打,玩住3DS版先
如果早d 出我就出左switch
反正nds 買埋配件都係平一千幾百

why not both
開發狀況75%

講出黎唔醜架咩

Capcon 又名 Capcoins = Gapcon. 真係信佢一成雙目失明。 學其他巴絲講d bug 咪睇死佢地照舊無 fix. 如果真係仍然開發中會fix 返以前 3DS 板 d bug 先再落Switch 板到。 8月尾出game 時一睇Game Review 個連擊bug 未fix 大家咪心知肚明 lol
開發狀況75%

講出黎唔醜架咩

Capcon 又名 Capcoins = Gapcon. 真係信佢一成雙目失明。 學其他巴絲講d bug 咪睇死佢地照舊無 fix. 如果真係仍然開發中會fix 返以前 3DS 板 d bug 先再落Switch 板到。 8月尾出game 時一睇Game Review 個連擊bug 未fix 大家咪心知肚明 lol

3DS版都唔FIX BUG既話唔好期望SWITCH版會有優待
兩個版本互通唔會存在一個版本有BUG另一個版本冇
你睇MH3G去到WIIU都仲KEEP番水戰蹲射BUG
開發狀況75%

講出黎唔醜架咩

3DS版都唔FIX BUG既話唔好期望SWITCH版會有優待
兩個版本互通唔會存在一個版本有BUG另一個版本冇
你睇MH3G去到WIIU都仲KEEP番水戰蹲射BUG

咁咪好似絲打同某d 巴打估咁一早做好左Switch 板 Mhxx 之後再downgrade 返出3DS 板Mhxx 呃大家奶粉錢之餘又可以一雞兩味, 商家佬邊會死錯人
開發狀況75%

講出黎唔醜架咩

一輕都係75%
包括3ds版
開發狀況75%

講出黎唔醜架咩

一直都係75%
包括3ds版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞