[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)

954 回覆
9 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=d_OHuE8w1C8
モンスターハンターダブルクロス Nintendo Switch Ver. TVCM
https://www.youtube.com/watch?v=d_OHuE8w1C8
モンスターハンターダブルクロス Nintendo Switch Ver. TVCM

呢個CM靚過條片好多喎
其實capcom 都真係幾仆街 咁快出到試玩 出game 好明顯一早整定 我懷疑佢見MHXX 個3ds銷售無expect 咁高 先短期內推哩隻 等個綜合銷量高 呃銷售額升股價
其實capcom 都真係幾仆街 咁快出到試玩 出game 好明顯一早整定 我懷疑佢見MHXX 個3ds銷售無expect 咁高 先短期內推哩隻 等個綜合銷量高 呃銷售額升股價

mhxx 都唔算賣得少

mhxx 都唔算賣得少

百幾萬對比前幾隻算少
但CAPCOM自己一早定目標都只係200萬
自己都知撞Switch唔會太好賣
屌你老味又係放大個畫面就咁port過去

又要loop
無4K狗也不屌

又要loop
無4K狗也不屌

無8k 120fps都睇壞眼

你將成件事掉轉左
明顯同時開發或更早開發
3DS 尾班車無咩人上當(其實真係好多人厭左無xx,兼同NS撞期)
提早公佈NS版出黎救急

又要loop
無4K狗也不屌

你冇睇佢d圖仲好多粒粒,好心佢執執佢先啦
可唔可以用3DS MHX繼承save?

唔想由頭玩過
可唔可以用3DS MHX繼承save?

唔想由頭玩過

yes
downgrade一定易好多 應該成個MH計埋MHF都係共用資源
要出3ds版壓一壓 加3d就得 而家慳返

又要loop
無4K狗也不屌

唔逐粒執 無誠意 屌
原來呢度唔比屌老任,我都係潛水先

又要loop
無4K狗也不屌

唔逐粒執 無誠意 屌

畫質撚
講真 佢又未去到柒
你玩芒亨從來都唔係玩畫面架啦屌

又要loop
無4K狗也不屌

唔逐粒執 無誠意 屌

畫質撚
講真 佢又未去到柒
你玩芒亨從來都唔係玩畫面架啦屌

冇2k 玩壞眼,不了
今次唔屌畫質, 屌9 Capcoins 一雞兩味先出3ds 板後出 switch 板 當任豚傻仔。 如果Switch 板只係HD 化隻mhxx 一定有好多任豚擺買。 呃人技倆出得多幾忠心任豚都唔會上當! 屌你 Capcoins 幾時肯正正經經出隻正統 Mh 落 switch 度
有無人同我一樣剩係睇貼圖同短片都已經扯撚哂旗

好撚想快d 玩呀屌你老母
利仲:對上一隻茫亨係PSP 年代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞