[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)

954 回覆
9 Like 0 Dislike
switch歷史上最後一隻game
玩完好快d放機啦

加加埋埋 10隻 game 唔夠就玩完, 笑撚死人
MH都話俾老手屈機
掘左你粒玉呀?

試過聯機俾人炸死
好似冇買3DS版

有得好似架咩

好彩
玩完好快d放機啦

差唔多啦
今個月孖車 下個月打拳 7月噴墨 8月mhxx 9月執笠 10月真實版mario bro

10月
有無人覺得魔物獵人XX入面好似好大霧

乜都唔係好清楚咁

我果次戴住口罩玩
MH都話俾老手屈機
掘左你粒玉呀?

佢掘左我粒連五達10 3s

又唔係貫5, 俾你囉

連擊心得喎ching

偷我粒玉
呢隻GAME 對SONY 已經無痛無癢

係D任豬 仲係到打飛機

無計啦 隻BIO7 賺唔到大錢
第時比班HR廢人係咁踢唔好喊
MH都話俾老手屈機
掘左你粒玉呀?

老屎忽幫我解任 打得咁快
我都未出手打 就完左
不了

冇HR100入房俾人開PO屌架

隔黎PO已經係咁
MH都話俾老手屈機
掘左你粒玉呀?

老屎忽幫我解任 打得咁快
我都未出手打 就完左
不了

打晒唔駛打啦

係D任豬 仲係到打飛機

梗係無痛無癢啦都無得玩

係D任豬 仲係到打飛機

梗係無痛無癢啦都無得玩

望到都有陣酸宿味
玩完好快d放機啦

差唔多啦
今個月孖車 下個月打拳 7月噴墨 8月mhxx 9月執笠 10月真實版mario bro

10月

Q4 到時冇咩新GAME都局住最早出架啦

隔黎PO已經係咁

mhxx post第1個星期已經開始限hr100啦
玩完好快d放機啦

差唔多啦

10月

睇埋E3點先,仲有好多WiiU獨佔可以上Switch
係咪出呢隻cap尾水
順便試埋switch 手制點開狩技, 畫面layout 個D
之後出係switch 既新作都大機會繼續有狩技?
玩完好快d放機啦

差唔多啦

10月

老任不嬲都收收埋埋架啦
Q4冇野玩?我都冇諗過8月出到mh 啦
你估隔離台講足幾年先發售咩
玩完好快d放機啦

差唔多啦

10月

Mario Rabbids 8/9月
(Pokemon Stars)
今年:
Fire Emblem Warriors
Skyrim
Mario Odyssey
Xenoblade 2
玩完好快d放機啦

差唔多啦

10月

Mario Rabbids 8/9月
(Pokemon Stars)
今年:
Fire Emblem Warriors
Skyrim
Mario Odyssey
Xenoblade 2

出埋依堆就執笠
【MHXX】家では大画面で、外でも鮮明なグラフィックで。シーンにあわせた狩猟体験!TVモードは「1080p」対応、携帯モードは「720p」対応だ!狩りのプレイスタイルはさらに広がる!

隔黎PO已經係咁

mhxx post第1個星期已經開始限hr100啦

條友自己搞小圈子走黎屌人小圈子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞